avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac

Va rog sa ma ajute cineva : Mai exista alta cale de atac la contestatie in anulare pe civil? va multumesc mult cu respect
Cel mai recent răspuns: zllatan , utilizator 16:56, 15 Martie 2016
Va multumesc cu respect si consideratie
Buna ziua,

teoretic exista o cale de atac si impotriva hotararii date in contestatia in anulare - asa cum a mentionat si dl. Dan Popescu.

Practic, trebuie analizata situatia dvs.: daca ati atacat cu contestatie in anulare o hotarare definitiva, atunci nu mai exista cale de atac impotriva hotararii pronuntate in contestatia in anulare.
Da HJ civila atacata cu contestatie in anulare este definitiva ,sa inteleg din ce spuneti d-voastra ca nu pot sa mai fac recurs la contestatia in anulare .va multumesc anticipat cu consideratie si respect
Domnul Popescu d-voastra spuneti ca pot sa fac recurs la contestatia in anulare,doamna avocat Ciocan va contrazice doresc sa stiu mai pot sau nu sa fac recurs va multumesc frumos cu respect si stima
Buna ziua,

raspunsul meu si al dlui Popescu nu se contrazic.
Dl. Popescu nu v-a raspuns in concret, dansul doar a reprodus textul de lege referitor la caile de atac in cazul unei contestatii in anulare. Nu v-a spus ca aveti sau nu deschisa aceasta cale, deoarece mesajul dvs. nu ne dadea indicii sa analizam cazul in particular.

Cred ca v-ati raspuns singur atunci cand ati realizat ca hotararea pe care ati atacat-o cu contestatie in anulare este definitiva, deci nu mai exista nicio cale ordinara de atac impotriva deciziei, astfel incat si hotararea data in contestatie in anulare este tot definitiva, dvs. nemaiavand deschisa calea recursului impotriva hotararii pronuntate in contestatia in anulare.

Alte discuții în legătură

Cale de atac extraordinara dxt_morgan dxt_morgan Buna ziua, doresc sa mi ziceti va rog, ce cale de atac mai pot folosi in urm situatie ? Am pierdut custodia minorului, in cauza judecata la judecatorie, ... (vezi toată discuția)
Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)
Hotarare civila fara cale de atac andrep andrep La o hotarare civila far cale de atac, pot face cotenstantie in anulare ? sau mai exact pot face ceva pentru anularea hotararii? Multumesc mult! (vezi toată discuția)