avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit imobiliar in concubinaj - deces titular, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit imobiliar in concubinaj - deces titular, succesiune

Buna ziua

Tatal meu a murit si in urma lui a ramas o casa luata in rate
Inainte sa moara cu un an tatal meu a facut un credit la banca cu care si-a luat o casa,avansul l-a dat fosta lui concubina cu care traieste de 17 ani(asa spune ea dar nu poate dovedi acest lucru).Aceasta nu figureaza in actele casei sau la banca cu avansul respectiv.Tata nu a platit decat 1 an inainte sa moara,un an a platit concubina dupa moartea lui si mai are 12 ani cu o rata lunara de 900 lei/luna.Tata a murit acum 1 an si de atunci concubina lui a platit rata la banca.Noi (cei 2 copii) nu l-am declarat mort la banca unde are imprumutul pentru ca astfel contractul se trece pe numele nostru si noi nu avem de unde sa platim ratele la banca in continuare.:sorry::((
Tatal meu are 2 copii din alte casatorii...eu si fratele meu..
Cum ar trebui sa rezlvam problema cu casa.??Cum se imparte casa?ce ii revin fiecaruia?

Ce ar trebui facut in continuare?:sorry:

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2016
dsmihalea, utilizator
Cel mai recent răspuns: dsmihalea , utilizator 19:07, 14 Martie 2016
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa luata in rate - succesiune dsmihalea dsmihalea Buna ziua Tatal meu a murit si in urma lui a ramas o casa luata in rate In urma cu un an tatal meu a facut un credit la banca cu care si-a luat o ... (vezi toată discuția)
Casa luata cu credit,succesiune dsmihalea dsmihalea Buna ziua Tatal meu a murit si in urma lui a ramas o casa luata in rate Inainte sa moara cu un an tatal meu a facut un credit la banca cu care si-a luat o ... (vezi toată discuția)
Executare silita dsmihalea dsmihalea Buna ziua Tatal meu a facut un credit la banca pentru a isi cumpara o casa .Cand a facut creditul era in concubinaj cu o femeie care dupa spusele ei a platit ... (vezi toată discuția)