Buna ziua,
Locuiesc cu chirie intr-o uscatorie a unui bloc din Bucuresti, sector 4, cu un contract de inchiriere incheiat cu Asociatia de Proprietari. Uscatoria se afla situata la ultimul etaj al blocului si este compartimentata ca si un apartament cu 2 camere. Singura diferenta fata de un apartament normal este ca nu este racordata la gaze, iar lumina este contorizata pe scara blocului.
Ma intereseaza sa cumpar acest spatiu. Ma puteti ajuta cu pasii ce trebuiesc urmati pentru achizitionare? Care este statutul acestui spatiu? Cine este proprietar?
Multumesc
se poate cumpara .
trebuie sa aveti acordul tutturor vecinilor, pana la ultimul. faceti un contract de vanzare cumparare la un notar cred si apoi obtineti o hotarare judecatoreasca in urma careia deveniti prorietar.
nu stiu daca ati observat, dar postarile de acolo sint din 2006. intre timp a mai aparut si legea 230/2007 si HG 1588/2007 (le gasiti pe site-ul www.avocatnet.ro) care nu mai permit cumpararea acestor spatii comune. verificati, va rog !
PS. exista mai multe topice deschise pe aceasta tema si veti observa acolo mai multe amanunte pe aceasta tema
se poate cumpara .
trebuie sa aveti acordul tutturor vecinilor, pana la ultimul. faceti un contract de vanzare cumparare la un notar cred si apoi obtineti o hotarare judecatoreasca in urma careia deveniti prorietar.
Ati citit numai inceputul , nu ati mers pana la sfarsit cu toate ca erau numai 2 pagini. Ultimul mesaj arata foarte clar ca s-a mers la notar care a spus ca incepand cu anul 2007 nu se mai vand spatiile comune.