avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cumparare uscatorie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cumparare uscatorie

Buna ziua,
Locuiesc cu chirie intr-o uscatorie a unui bloc din Bucuresti, sector 4, cu un contract de inchiriere incheiat cu Asociatia de Proprietari. Uscatoria se afla situata la ultimul etaj al blocului si este compartimentata ca si un apartament cu 2 camere. Singura diferenta fata de un apartament normal este ca nu este racordata la gaze, iar lumina este contorizata pe scara blocului.
Ma intereseaza sa cumpar acest spatiu. Ma puteti ajuta cu pasii ce trebuiesc urmati pentru achizitionare? Care este statutul acestui spatiu? Cine este proprietar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:06, 12 August 2009

aveti aici o parere mai recenta a unui avocat
www.avocatnet.ro/content/for...
Dupa cum observati....problema are multi "daca" si presupune multa incertitudine, mai ales ca nu a mai revenit sa spuna daca a finalizat vanzarea.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)
Exceptarea de la plata a energiei electrice aferente ascensorului pentru persoanele de la parter este la latitudinea adunarii generale? bsterea bsterea Buna ziua. Locuiesc la parter de 3 ani. Am un copil mic de 4 ani. De cand ma stiu in blocul acesta platesc curentul pentru lift. Am intrebat de ce? Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun bloc kobo kobo In urma cu ceva timp am cumparat un apartament. In actul de v/c era trecuta si un alt spatiu- care facea parte din spatiul comun al blocului. Accesul la acesta ... (vezi toată discuția)