avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Studiere dosar si efectuare copie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Studiere dosar si efectuare copie

Buna ziua,
Am un proces civil pe rol. As dori sa-l studiez si eventual sa fac o copie dupa un act depus la dosar. Banuiesc ca asta se poate face la arhiva.
Pot sa fac copii simple dupa acte de la dosar si cum trebuie sa procedez ?
Am și eu o întrebare, dacă soțul a decis ca copii sa rămână la el fiind și eu de acord și judecătorul a spus sa se facă ancheta acasă la el fiind copii la el ,si rămânând la el mai trebuie sa fac și eu la mine ,dat fiind ca nu a specificat decât la el

MARTA SIMONA PETRE a scris:

Bineinteles ca atata vreme cat dosarul se afla la judecator in vederea redactarii sentintei , nu veti putea obtine copii din dosar, insa imediat ce dosarul va ajunge in arhiva , veti putea solicita dosarul la studiu si obtine copiile dorite.

Depinde daca ati cerut program de vizita.
Pentru ce aveti nevoie in acest rastimp de dosar?

danalida a scris:

Și dacă dosarul se afla la judecător pentru redactarea sentintei pe larg ,care e procedura pentru a studia dosarul în vederea solicitării unor copii care ar folosi pentru un alt dosar ?Mulțumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare dosar qwer1234 qwer1234 Buna ziua, Va rog sa imi comunicati care este procedura pentru a consulta un dosar aflat pe rol la judecatorie? Sunt administrator la o societate care este ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar maria_luiza maria_luiza as dori sa cunosc daca in cazul in care am facut odata o cerere de copiere a dosarului aflat la arhiva ...dosar in care sunt parte in calitate de parata....si ... (vezi toată discuția)
Copie dosar - drept civil alfredp alfredp In ce mod pot obtine o copie a unui dosar in care eu sant paratul? De la arhiva judecatoriei mi s-a comunicat ca pot doar '' sa - l studiez '' !? (vezi toată discuția)