Buna ziua!
Am 2 de ani si stau cu o fata al carui tata este de etnie Roma.
Tata si mama ma obliga sa ma despart de ea, de 11 luni de cand is cu ea mi-au facut nimai probleme in oras, ma tortureaza psihic ai mei, pe fata si familia ei, ii ameninta, striga dupa ei TIGANI BORATI, CIORI BORATE si alte de astea.
Tata e destul de nebun si este in stare sa se ia de ei, mai ales cand se imbata, nu-i sta nimeni si nimic in cale, nici macar politia.
Eu nu ma despart de aceasta fata ca asa vor ai mei, fata este bine crescuta, educata, stie sa se comporte, nu se observa ca ar fi pe jumate de etnie, este cuminte.
Toata problema este ca ai mei parinti nu se potolesc si devin tot mai rai. tata urmareste familia ei sa le faca rau si sa le omoare. Nu-i pasa ce se intampla.
Ce este de facut ca nu il poate opri nimeni.
unde sa aplelez la cine sa cer ajutorul?
Sunt din judetul Alba, oras Zltna, Va rog din suflet un Consilier Bun, sau un Avocat Bun sa ma ajute/
@ Chirix
"Am 2 de ani si stau cu o fata ". pai, la varsta dvs de doi ani cred ca subteti neintercat.
La 24 de ani...major si stapan pe propria persoana.Independent financiar. Salariat fiind, cine va retina sa va mutati in chirie impreuna cu fata pe care o iubiti ?
Doar o plângere la politie ar putea sa va ajute dar e greu de spus ce efect ar avea deoarece sunt probleme de familie și politia nu prea se implica.
Dacă nu va mutați nu cred ca veți rezolva ceva.
La varsta de 24 de ani sunteti persoana adulta. Aveti un salariu si o prietena. Ce va impiedica sa va traiti viata? Problema asta o puteti rezolva numai in familie (dumneavoastra cu parintii). Eu zic ca prima miscare ar fi sa puneti piciorul in prag si sa spuneti "gata, pana aici". Daca nu va spuneti punctul de vedere clar si lamurit lucrurile nu se vor rezolva. Acest lucru numai dumneavoastra il puteti face si nimeni altcineva.
Apoi daca aveti prietena si o iubiti cu adevarat faceti tot posibilul sa va mutati separat, chiar si cu chirie; este greu toti stim asta, dar sunt sigura ca aceasta problema se poate rezolva mai devreme sau mai tarziu.
Daca chiar impunandu-va punctul de vedere amenintarile asupra familiei fetei nu se opresc puteti apela la un avocat, dar bine ar fi sa nu se ajunga acolo.