avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare dupa tamponarea mai multor autovehicule
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare dupa tamponarea mai multor autovehicule

Buna ziua, as dori o parere despre cum as putea proceda in urmatorul caz. Am agatat 3 masini parcate si am lasat numarul meu pentru a fi contactat ulterior( dearece era dimineata). A doua zi m-am intalnit cu partile vatamate si am stabilit impreuna, pe cale amiabila sa mergem la politie. Acolo mi s-a pus fiola, dupa 11 ore de la momentul accidentului, rezultatul fiind pozitiv. Mentionez in momentul accidentului nu consumasem bauturi alcoolice. Daca rezultatul probei retroactive iese negativ, asiguratorul o sa imi asigure costurile reparatiilor masinilor? Si daca nu ce as putea sa fac in privinta asiguratorului?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:31, 29 Martie 2016
Cereti recalcularea alcoolemiei la data si ora la care s- a produs incidentul. Exista sanse ca acesta sa fie negativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan gabicrg gabicrg La sfarsitul lunii mai 2010,am fost depistat cu o concentratie de 0.45 in aerul expirat.Am fost la spital unde mi-au fost recoltate probele biologice,prima ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan- Madalinzavoianu Madalinzavoianu Am facut-o de data asta am petrecut la niste pr ...dupa care am plecat cu ei cu masina mea si ne-am rasturna din cauza vitezei prea mari si a alcoolui ..La ora ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - victima imi cere despagubiri, dar nu este proprietarul masinii Biliboaca Biliboaca Am avut o coliziune, cand intrand intr-o depasire am lovit o dacia 1300 condusa de un cetatean cu alcoolemie de 0.08.Nu mai conteaza imprejurarile(ceata ... (vezi toată discuția)