avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bunuri proprii - mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bunuri proprii - mostenitori

buna ziua
am si eu o problema
matusa mea a decedat acum 24 de ani
sotul iei a decedat acum 14 ani
sotul iei a facut cerere in baza legii fondului funciar si i sa eliberat mai multe titluri de proprietate.
iei nu au avut copii.
eu sunt unic mostenitor dupa matusa mea, ca nepot de frate.
iar dupa sotul iei este mostenitor un nepot de frate
intrebarea : cine vine la mostenire la titlurile de proprietate, stiind ca sunt bunuri proprii?
Cel mai recent răspuns: sile2011 , utilizator 09:38, 5 Mai 2016
buna ziua
am anexat raspunsul primit, cum sunt mai multi fratii din partea sotului matusei mele , nu pot dezbate succesiunea singur.
am intrebat la CNP Brasov si mi-au dat raspunsul urmator "
Referitor adresei dumneavoastra inregistrata la Camera Notarilor Publici Brasov sub nr.941/21.042016, prin care solicitati sa vi se elibereze certificatul de mostenitor dupa defunctul S. C., decedat la data de 12.04.2002 cu ultimul domiciliu in Jud. Brasov, va comunicam urmatoarele:

- Verificand registrul de evidenta succesorala al Camerei Notarilor Publici Brasov – Circumscriptia Fagaras, a rezultat faptul ca nu a fost inregistrata cerere pentru pornirea procedurii succesorale privind pe defunctul sus amintit si nici nu a fost solicitat Certificatul de evidenta conform Legii 36/95, sau sesizari din partea priemariei.

- Pentru deschiderea procedurii succesorale va puteti adresa oricarui birou notarial din Cirscumscriptia Judecatoriei Fagaras (www.cnpbv.ro sectiunea Taboul Camerei) .

- Cu stima CNP Brasov"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire pentru un părinte predecedat defunctului. cum se împarte această moștenire între copiii și soția lui? szenikop szenikop Tatăl este decedat,din partea tatei de la o rudă rămâne mostenire. Sunt trei copii și mama acestora. Cum se împarte moștenirea? (vezi toată discuția)
Mostenire ruda indepartata gabiK71 gabiK71 buna ziua As avea o intrebare in legatura cu mostenirea unei garsoniere.Mi-a murit un unchi(de fapt un nepot a bunicii mele,mama lui si bunica mea erau ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. ... m50maria m50maria Dezbatere succesiune Vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. Un văr a murit, unic fiu la părinți, necăsătorit , fără copii. Mama sa a avut 5 ... (vezi toată discuția)