MIHAI GRIGORE a scris:
Chestia cu veti deveni o paria este de sorginta COMUNISTA! Societatea a evoluat ! daca dumneavostra ganditi in felul acesta , ca trebuie sa iti sacrifici viata de teama ca altii vor gandi cine stie ce despre tine , atunci este clar!
Libertatea este libertate si pe luna si pe marte!Gust de fiere?:hammer:
Iar chestia cu trecerea este de-a dreptul si pur si simplu! trecere la ce? La trecerea de pietoni? sa fim seriosi! Schimbati-va ideile ca sunt total deplasate! Nu suntem nici musulmani , nici habotnici! Suntem oameni care au dreptul sa fie fericiti! Si daca fericirea presupune si un divort , atunci asta este!
Nu eu am mentalitatea asta, ci acei de care la un moment dat depinde soarta doamnei, mai mult sau mai putin.
Timpurile s-or fi schimbat. Vedeti vreo schimbare in jurul Dv. mai de Doamne-ajuta in mentalitatea oamenilor? Ca eu n-o vad. Nu vad decat o schimbare in rau, o independenta a indivizilor care seamana mai mult cu o miscare haotica a vointei si a putintei, "care pe care" si in conditiile astea o persoana destul de fragila material si social cade sigur victima "pofticiosilor" de profesie.
La adapostul casniciei, buna-rea, cu lipsa de comunicare sau nu, femeia e cumva ocrotita.
Musulmani sau crestini, hindusi sau protestanti, o femeie care nu e independenta material nu va fi nici social, astfel incat tot la mana barbatului e (al de e maritata cu el sau altul...de aiurea). Asa ca nu-mi vorbiti mie de fericire, cand ai o cocoasa cat casa in care porti un divort, o situatie materiala precara si copiii (ca sunt sau nu cu tine, aspecte diferite, probleme oricum).
Si inca o data pledez pentru independenta materiala. Asta ii va da incredere si putere sa iasa din situatia asta. Mai concis spus. Banii !!! Cand ii va avea si ii va putea castiga, de-abia atunci va putea indrazni sa se gandeasca la fericire. Pana atunci eu una am sfatuit-o sa-si gaseasca de lucru ceva temeinic si poate se va deschide si portita comunicarii cu sotul sau. Intuiesc niste probleme care isi au sorgintea tocmai in faptul ca nu munceste.....