Rusine & Multumesc. CONDUCEREA FAN CURIER! ASTAZI 24.03.2016 AM FOST DAT AFARA DE LA LOCUL DE MUNCA , FAN CURIER BRASOV. MOTIVUL : AM UN COPIL MIC , SI AM LIPSIT 15 MINUTE , SA MERG LA VACCIN CU EL. AM FOST SUNAT SI EXECUTAT DIRECT DE SEFUL mare Mpxxxx Dansul ma suna si ma intreaba unde sunt( dupa ce ieri am stat 4 ore peste program) ;ii explic ca am fugit pana in Bartolomeu sa fac vaccin la copil si revin cat pot de repede. Dansul MA EXECUTA DIRECT FARA DREPT LA REPLICA " VII SI ITI PREDAI CHEILE ,SI STAI ACASA SI CRESTETI COPILUL, DACA AI COPIL! " SI DA..... LE-AM PREDAT. CAND AM FOST ANGAJAT MI S-A PROMIS CA POT SA IES LINISTIT CAND AM NEVOIE..... PACAT CA AM CREZUT IN CONDUCEREA FAN CURIER. restul echipei sunt oamenii de nota 10. Multumesc Fan curier............"
Aceasta este postarea mea din mediul online. Multe pareri si reactii. Oamenii au zis sa va trimit acest subiect poate il facem cunoscut. Desi eram in perioada de intership in cadrul firmei FAN COURIER Brasov, pur si simplu m-au terminat psihic prin atitudinea lor fata de mine ,pentru ca am copil mic am fost dat afara fara drept la replica, fara sa fiu chemat si sa discute cu mine............M-au dat afara ,,,,,, de ce se face o astfel de discriminare groaznica? Nu mai avem voie sa avem copii in Romania>??????
Prezentati-va la locul de munca pt ca altmiteri angajatorul poate desface CIM pt absente nemotivate .Daca va desfacut cim trebuie sa va elibereze decizia de incetarea a CIM cu temeiul legal in baza caruia va desfacut precum un extras din revisal si adeverinta .
Cum bine spunea @freeelis , nu exista incetarea cim pe baza verbala . Cel mai probabil se va dispune incetarea CIM pe indisciplina deoarece altfel trebuie acordat preaviz ; la aceasta trebuie facuta o cercetare disciplinara iar renuntarea la preaviz trebuie acceptul scris (semnatura) salariatului cand angajatorul cere renuntarea .
Incetarea e o operariune mai greoie dar se poate dispune suspendarea CIM la cerea unei parti conform (angajatorul in cazul de fata) L. 53/2003 art.49 alin.1 dar trebuie facuta o cercetare disciplinara ; absentele nemotivate pot constitui acest lucru . De asemenea puteti motiva cu ramanerea peste program .
Singurul sfat pertinent este al dlui Freeelis, alegeti instanta de judecata. Inregistrati pe rolul instantei (Tribunal) o contestatie, de indata, obligatia de a depune probe cade in sarcina angajatorului. Motivati, in fapt, asa cum s-a intamplat si trimeteti prin scrisoare recomandata cu aviz de primire. Nu trebuia sa predati cheile, doar la solicitarea verbala, se poate interpreta ca a fost voluntara. Vedeti ce motiveaza angajatorul prin intampinare
Concediere abuziva
anarylia
buna ziua tuturor,
am fost concediata pe motiv ca nu m-am prezentat duminica la lucru (desi nu aveam intelegerea asta nici scrisa nici verbala) si nici ieri ( ... (vezi toată discuția)