avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Luarea in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Luarea in spatiu

Doresc sa stiu daca dupa ce am luat pe cineva in spatiu mai pot vinde casa fara semnatura acelei persoane pe care am luat-o in spatiu
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 21:30, 8 August 2009
Bineinteles ca puteti vinde apartamentul , este bun propriu si puteti dispune de acest lucru dupa bunul plac.Faptul ca ati luat o persoana in spatiu nu presupe din partea dvs. nicio obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inchei un contract de inchiriere si ce urmeaza ContSters115447 ContSters115447 am infiintat o firma si urmeaza sa inchiriez un spatiu comercial .Doresc sa stiu daca se incheie la notar ,unde se declara pe urma de mine ,asociat unic sau de ... (vezi toată discuția)
Cine plateste varuitul? proprietarul sau chiriasul? panzi01 panzi01 Buna ziua.Sunt chiriasa iar proprietarul meu imi spune ca vrea sa-mi retina bani din garantia bunurilor pentru \"igienizare\" adica pentru varuit.Asta in ... (vezi toată discuția)
Garantie chirie Pohrib Silvia Pohrib Silvia Buna seara, Am si eu o mica problema cu fostul proprietar. Am plecat din fosta locuinta pe 29 mai. Astazi, 13 iulie, fosta proprietara imi trimite mail ... (vezi toată discuția)