avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare fara suspendare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare fara suspendare

Buna ziua
va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: firma noastra detaseaza muncitori la alta firma pt.executare lucrari ,dar salariul, contributiile raman in sarcina noastra.Inclusiv declaratia 112.Daca operez in Revisal detasarea, imi apare contract suspendat prin detasare. Intrebarea mea este daca este legal sa depun decl.112 si sa platesc contributiile daca cim apare suspendat la firma mea?
De exemplu daca cineva cere CFP, nu mai pot sa il operez in Revisal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:45, 5 Aprilie 2016
ASUL28 a scris:

Mai are rost sa rectific data de inceput detasare, pt. ca sa corespunda cu data de pe cerere?
....


In opinia mea, nu are sens sa faceti aceasta rectificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere prelungire detasare in revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Cum se opereaza in Revisal prelungirea detasarii unui salariat?A fost detasat la o soc.1 an,s-a luat acordul salariatului pentru prelungire cu inca 6 ... (vezi toată discuția)
Detasare angajat DiaD DiaD Daca pentru o perioada de 6 luni detasez un angajat in alta localitate, alt judet, cum trebuie sa procedez cu transmiterea revisal-ului? La ITM-ul din ... (vezi toată discuția)
Detasare iulia_crms iulia_crms Art. 52, alin. (1), lit. d din Codul Muncii prevede ca contractul individual de muncă [b]poate[/b] fi suspendat din iniţiativa angajatorului pe durata ... (vezi toată discuția)