Deci, daca SC creditoare pe care o reprezint, avand sediul in Suceava, cheama in instanta prin somatie de plata pe SC debitoare cu sediul in Timisoara, nu e neaparat necesar sa ma deplasez la Timisoara la termenul stabilit pt judecata? Mentionez urmatoarele: debitorul a platit 2/3 din suma datorata, i s-a facut notificare de plata pt diferenta ramasa, a fost chemat la conciliere dar nu s-a prezentat, recunoaste suma ramasa in debit dar afirma ca nu are cum sa o plateasca avand facuta poprire pe cont. Factura scadenta din martie. Ma intereseaza daca e nevoie sa ma deplasez personal sau prin reprezentant la Timisoara sau pot rezolva situatia prezentanta prin investirea instantei.
BA ESTE POSIBIL!!!! OG 5/2001 introdusa de mine ca si consilier juridic la T.B Bucuresti in mai 2009 impotriva unui debitor sediu tot Bucuresti.Pana aici totul OK,astept sa primesc citatia pentru primul termen dar surpriza primesc hotararea in 24 iulie cauza a fost judecata in 2..06.2009,am crezut ca fac infart! 2 capete de cerere am avut 1.debit 2.dobanda legala
1. acceptat
2.respins-cica pe dreptul comun,deci acceptat in parte,sectia aVIa
La dosar gasesc ;citatie pentru creditor PAUZA ,pentru debitor DA ,dar nu se prezinta.
Am vrut sa intorc procesul dar m-am linistit deabia pot sa iau miliardele alea de la debitor asa ca nu mai ma gandesc la dobanda
Dar asa imi este ciuda ca domnii nu vor,nu stiu,habar am sa respecte LEGEA.
ACUM VREAU SI EU UN RASPUNS!
Conciliere dubioasa
flaviana
Am stabilit intr-o conciliere cu debitoarea ca sunt de acord sa-mi plateasca debitul in 15 zile de la executarea hotararii care se va pronunta intr-un alt ... (vezi toată discuția)