avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune

buna seara am si eu o intrebare . am fost agresat in urma cu 1 zi de un vecin. am fost lovit in zona fetei dar nu grav incat sa am nevoie de certificat medico legal. am chemat politia si nu ia facut nimica , ia spus numai sa nu mai aiba treaba cu mine si sa isi vada de treaba lui. eu cred ca cei de la politie il cunosteau si de asta la iertat. Dar eu m-am gandit sa ii fac o plangere penala la parchet. intrebarea mea este urmatoarea. Ce se intampla cu persoana acuzata si daca este vorba de un proces in istanta ? va multumesc .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:00, 5 Aprilie 2016
Asta se poate întâmpla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnducerea in eroare a organelor judiciare Roman85 Roman85 Buna Ziua am depus la parchet doua plangeri fata de doua persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroare a organelor ... (vezi toată discuția)
Procedura plangerii prealabile tobescu tobescu Buna ziua, as avea o intrebare : eu am depus la parchet o plangere penala (art. 222 cpp), pe 30.03.2011 a fost judecarea pe fond, martorii mei nu au fost ... (vezi toată discuția)
Cod penal judecata - ma pot adresa direct instantei? dedelu26 dedelu26 buna ziua ma numesc alexandru si as dori sa stiu daca pot fi dat in judecata fara afi chemat la politie pt declaratii (vezi toată discuția)