avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul CO timp de munca 32 ore luna INEGAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul CO timp de munca 32 ore luna INEGAL

Buna ziua,
Il vad pe domnul freeelis si nu vreau sa-l pierd
imediat scriu
stiu ca proportional
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:59, 13 Aprilie 2016
Am vorbit la ">>>" E o fata operatoare acolo, care-mi spune ca CO se acorda in ore....si nu in zile lucratoare
Am trimis cerere calcul algoritm.
Codul Muncii prevede ca durata CO se stabileste in zile lucratoare si nu pe ore.
Da, doar ca am un "camp de ore" de completat. Si zic 21zile la 8 ore, respectiv 4 ziele...x ore.
= 1.523809, respectiv 2*4=8 (rotunjit in favoarea salariatului). Functie de acele ore calculeaza salariul brut...
Nu cunosc prea multe detalii despre programele de salarizare , ceea ce va spun este doar din actele normative in vigoare sau din practica inatlnita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pontez concediu de odihna? atlassport atlassport Sunt angajata la o firma cu norma intreaga 8ore/zi, 40 ore/sapt. si la o fundatie cu 4 ore/zi, 20 ore/sapt. Intrebarea e : trebuie sa fiu pontata in CO ... (vezi toată discuția)
Concediu Ciprian Sandu Ciprian Sandu Buna seara. Am lucrat 4 luni jumatate ca vanzatoare ,luna aprilie si mai am avut contract de 4 ore ,iunie si iulie contract de 6 ore ,iar de pe 1 august pana ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)