rose_lily a scris:
Am hotarare judecatoreasca pentru rectificarea certificatului din 2007. A fost citata si primaria,care ,bineinteles nu a trimis pe nimeni. In hotararea judecatoreasca petru incredintare este specificat numele lui corect,la fel si in cea pentru pensie alimentara.Si asa cum spuneti d-voastra,cei de la primarie normal ca au copia de pe buletinul lui,ca doar altfel nu se putea face recunoasterea. Ba mai mult eu am fost prezenta cand a mers el . Intind sa cred ca este o eroare de la cei de la primarie.Dar chiar daca am sentinta pentru rectificare ,ma uit la ea.O tin in sertar,pentru ca cei de la primarie spun ca nu este valabila. Si cum dl nu binevoieste sa vina cu buletinul, nu prea vad o solutie rezonabila. D-voastra vb de stabilirea paternitatii si in acelasi timp ca este un alt nume adica o alta persoana.Bine,dar CNP-ul este unic.Cand a semnat in registru si cand a depus declaratia s-a depus si copia de pe CI. Asta nu conteaza? De ce sa-l mai dau ptr stabilirea paternitatii,cand acolo e semnat de el ca fiind tata,cnp-ul lui, a fost chemat in istanta ptr ca micutul sa ramana la mine, ci e doar o nenorocita de eroare? Halal legislatie in Romania. Revin: in afara de sentinta judecatoreasca,pe care o am si repet ma uit la ea,,si cale administrativa ,,,prin care nu pot rezolva nimic ptr ca el refuza sa vina,,,nu exista posibilitatea sa il fac cumva sa vina? Plangere,,,etc?
Stiu ca va stresez cu intrebarea, dar imi cer mii se scuze.
Dl Grigore,multumesc pentru raspuns.
In timp ce stau de vorba cu dvs doamna imi dau seama ca trebuie sa faceti un lucru extrem de simplu!
Inregistrati plangere penala la politie impotriva functionarilor de la primarie pentru abuz in serviciu si pentru nepunerea in executare a hotararilor judecatoresti!
Hotararea dvs este perfecta si in baza acestei hotarari functionarii sunt obligati sa rectifice acel certificat! Nu aveti nevoie de prezenta nici unui tata care sa refaca procedura ! Pur si simplu este vorba de nesimtirea sau rautatea unor functionari deranjati de faptul ca ati procedat ca la carte!B-)
Nu ma stresati! Chiar ma incita speta dvs!:D