MIHAI GRIGORE a scris:
Ba da doamna! Era obligatia functionarului sa verifice dar pesemne ca este un barbat sarmant si a stiut sa se fastaceasca si sa isi ceara mii de scuze ca si-a uitat actul de identitate acasa! Ajungeti la presupunerile mele?Ca nimeni nu isi poate gresi flagrant numele cand se semneaza ?:D
Cu executorul judecatoresc nu se poate face nimic fiindca aceasta este o obligatie de a face ! Si executorul nu are acces el la registru si la certificate ca sa indrepte greseala de la primarie!Nu exista decat o cale --PENALA!:)
Mda,doar ca sarmantul de care vb d-voastra, ma faceti sa rad acum :D,nu s-a fastacit si nici nu si-a uitat buletinul acasa. Eram acolo prezenta cand a dat declaratia,ca asa e legea,trebuie sa fie prezenti si mama si tata copilului.Deci a dat declaratia .avea si buletinul la el si copie pe care a lasat-o acolo impreuna cu declaratia ca dovada la registru. Numele de pe declaratie era acelasi cu cel de pe buletin,imi aduc aminte perfect ca m-am uitat eu pe declaratie. Deci, functionara probabil nu s-a uitat cu atentie,nu a comparat declaratia cu buletinul,sau ,ca in mii de alte cazuri pe care le-am descoperit chiar pe internet,pur si simplu a trecut doar un nume.Ca deh,era prea greu sa scrii mai mult.Oricum azi sper sa-i dau de capat cumva,sau o sa iasa un pic scandal :)
O zi buna!