avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna minor

buna seara! Cum reiese din titlu avem custodie comuna asupra copiluluidar domiciliul minorului am cazut de comun acord sa fie la mama,doar ca acum "mama" mi a interzis sa mai iau minorul la adresa mea de domiciliu,este legal atata timp cat avem drepturi egale iar eu am doar obligatii???Cum ma sfatuiti sa procedez ptr a imi vedea copilul ?
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 19:00, 14 Aprilie 2016
atunci la ce se refera notiunea de Custodie Comuna? ea are drepturi si eu obligatii,doar atat?
Custodie comuna inseamna ca sotii care divorteaza pot hotari impreuna diferite lucruri in privinta educatiei, a timpului liber cat si a activitatilor extrascolare, cursuri, meditatii, vacante, tratamente medicale, chiar alegerea hainelor.
Custodia comuna are ca scop tocmai ameliorarea consecintelor divortului si ale separariii familiei si ofera ambilor parinti dreptul de a se implica in cresterea copilului.
Daca parintii nu reusesc sa se inteleaga, efectele certurilor si neintelegerilor se vor vedea in comportamentul copilului, pt ca nu schimbarea in sine, divortul, il traumatizeaza, cat certurile, tensiunea si conflctul dintre parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna annepetronela annepetronela Buna ziua! V-asi ruga sa imi spuneti ce inseamna custodia comuna si ce drepturi are tatal asupra minorilor, acestia fiind incredintati mamei cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Divort stefaniaganea stefaniaganea Buna ziua! as avea si eu cateva lucruri de lamurit in legatura cu un divort si custodia copilului.Eu sunt cu sotul meu de 10 ani impreuna si casatoriti de ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna- program de vizita ronaldo83 ronaldo83 daca in 2011 s a obtinut un program de vizita,se poate deschide proces acum pt custodie comuna??si daca da cat ajunge un astfel de proces?? [ nu mai scrieti ... (vezi toată discuția)