avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Notificare conf. legii10, si actiune de revendicare in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Notificare conf. legii10, si actiune de revendicare in instanta,proces civil..

Sunt propietarul unei case si teren, cumparate de la primarie in baza legii nr.85/1992.In anul 2001 asa zisii fosti propietari au revendicat casa si terenul in baza legii nr.10/2001, actionand pe doua cai: prin Notificare depusa la Primarie la legea 10/2001. si prin actiune in instanta pe drept civil..
Am castigat in instanta obtinand Hotarare definitiva si irevocabila,pe care am inaintat-o la Primarie pentru a-mi elibera Adeverinta necesara la Notariat pentru instrainarea(vanzarea casei si a terenului aferent).Primaria prin directia juridica imi comunica ca exista inregistrata la legea 10/2001, Notificare de revendicare care nu este inca solutionata si deci nu imi poate emite Adeverinta necesara vanzarii casei.Am inaintat mai multe solicitari,audiente,dar fara rezultat.
Doresc sa actionez Primaria in judecata pe contencios administrativ si sa solicit instantei sa dea o hotarare ca in termen de 30 de zile sa solutioneze dosarul de revendicare si sa -mi emita Adeverinta necesara, sau sa solicit instantei sa dispuna anularea Notificarii si Inchiderea Dosarului ca o cerere nefondata?
Va rog sa fiu ajutat in formularea corecta a cererii in fata instantei de judecata pentru a rezolva situatia devenita urgenta..sunt nevoit sa vand casa..
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: domnfane , utilizator 11:44, 29 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
ai rezolvat? sunt in aceiasi situatie ,nu pot obtine autorizatie de constructie daca nu radiez notificare.Culme sunt proprietar si nu pot renova propria casa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref. act vanzare-cumparare imobil.. AKM AKM 1.La incheierea actului de vanzare cumparare a unui imobil pe langa actele de propietate(si altele) la notariat este obligatoriu sa se prezinte de catre ... (vezi toată discuția)
Imobil revendicat cu legea 10/2001,doresc sa-l vand .. AKM AKM Locuiesc in Bucuresti, intr-un imobil pe care l-am cumparat in anul 1995 cu legea 85/1992,obtinand si titlul de propietate pe teren.In anul 2001,in baza legii ... (vezi toată discuția)
1/2009 Kaonedit Kaonedit Incep prin a-mi scuza nepriceperea in domeniul acesta,(legi,aplicarea lor,etc). Cred ca raspunsul la aceasta intrebare va face lumina in mintea mai multor ... (vezi toată discuția)