In urma cu aproximativ 4-5 luni am cunoscut impreuna cu inca doi amici, prin intermediul unui functionar din primaria sectorului [nr editat] ( [nume editat]), o persoana pe numele Eana Claudia Aurora ce se dadea drept jurista mentionand faptul ca a fost sef departament juridic la ministerul transporturilor.Acesta a garantat pentru ea, urmand ca aceasta sa ne ajute sa obtinem un spatiu la metrou pentru a deschide un magazin.Am incheiat un contract, contract semnat de ambele parti pentru intermediere (contract ce nu a fost onorat), am achitat suma de 5000 RON ca avans.Ulterior aceasta ne-a comunicat ca ne mai poate obtine un spatiu, insa nu se mai poate incheia contract deoarece urmeaza sa dea banii drept mita D-nului director [nume editat] si complicilor sai [nume editat] si [nume editat] de la metroul.I-am dat si acea suma de bani, insa spre imprudenta noastra fara nici un document...Unul dintre amicii mei i-a dat o alta suma de bani pentru a obtine un teren in Bucuresti, bani ce urmau sa ajunga ca mita in primarie, iar celalalt amic a dat o suma de bani pentru o cunostinta, urmand ca acesta sa intre in politie.
De-a lungul a 3 luni de zile, am mers impreuna cu persoana respectiva in minister, am asistat la diferite discutii avute cu persoanele mai sus mentionate, fapt ce ne-a dat incredere.
In momentul in care ne-am dat seama ca suntem inselati, nu se rezolva nimic,am luat legatura cu persoana ce urma sa il ajute pe amicul meu sa intre in politie - un functionar din primarie.Acesta nu a recunoscut faptul ca ar fi primit bani sau ca ar fi discutat despre asa ceva (desi s-a intamlnit cu amicul meu si cu [nume editat] pentru a discuta - insa banii nu au fost inmanati direct lui), am mers impreuna cu el la [nume editat], am aflat ca de fapt banii au ramas la ea conform spuselor ei.
Problema este ca Eana Claudia Aurora inca inseala diferite persoane si nu am dori sa lasam faptele nepedepsite.
De asemenea, a incercat sa obtina un credit bancar in mod fraudulos, falsificand o adeverinta (nu a reusit deoarece persoana respectiva se afla in biroul de credite, la fel si ea).Adeverinta este in posesia mea, prietena mea a lucrat la banca. - o pot folosi ca proba?Ne-am dat seama in momentul in care am verificat firma de faptul ca este falsificata, persoana respectiva nu avea acel venit, probabil nici nu era angajata acolo.
In plus, unui amic i-a solicitat suma de 1000 de euro pentru a il angaja in primarie.Avea nevoie de 1 an vechime, pentru a solutiona problema Eana Claudia Aurora i-a intocmit un contract de munca cu o data anteriora, contract ce se afla in posesia lui.De asemenea si el a fost plimbat prin primarii...ministere..etc.. - putem folosi ca proba?
Ce ne sfatuiti sa facem?O plangere la politie, fara probe concludente (dovada platii), ar avea efect?
Exista cateva inregistrari audio, pot constitui o proba?
Buna ziua,
si eu am probleme cu aceasta persoana deoare acum 4 luni s-a prezentat ca si reprezentant al firme Cidus Prod Servicii si am incheiat un contract comercial intre firma mea si Cidus Servicii prin care i-am amplasat un numar de automate de cafea in diferite locatii.De acum doua saptamani in aceste locatii nu mai este nimeni si nu stiu cum imi pot recurera aparatele deoarece aceasta persoana a schimbat cred,nr de telefon iar cand am vb ultima oara mi-a relatat ca aparatele sunt date in custodie si atat timp cat am un contract cu firma lor are dreptul sa faca ce vrea cu ele.
mentionez ca in contract specifica foarte clar ca nu are voie sa cesioneze aceste aparate unei terte persoane si sa nu modifice amplasamentul decat cu acceptul furnizorului.Va rog sa ma ajutati sa imi pot recupera aceste aparate.
Va multumesc
nu prea mai aveti cum sa mai dati de ea acum, daca a reusit sa le mute. aveau 3 amplasat si in compozitorilor, la o hala inchiriata. sediul acela era inchiriat.aveau cca140 mil datorie, i-a dat afara proprietarul in suturi, nici chiria nu si-a recuperat-o.faceti plangere la politie.
pai este vorba de acele trei din compozitorilor si inca doua care sunt intr-o alta locatie.am rugamintea sa imi spune-ti cand le-ati vazut ultima oara in compozitorilor,daca puteti.multumesc
12-13 aprilie am fost eu acolo ultima oara si erau acolo ...3.nu stiu daca mai sunt acum, ca ei au inacracat cheresteaua si au fugit de propr spatiului.dar puteti merge acolo la poarta si cereti sa vorbiti cu proprietarul spatiilor de acolo.poate mai sunt acolo...
vedeti la intrebarea dvs...v-am mai completat ceva
ieri am fost la depozit sa incerc sa iau legatura cu cei care au inchiriat spatiul ca sa stiu daca afost sau nu deschis sau daca si cand se va deschide si nimeni nu vrea sa dea nici o relatie.toata lumea imi spune ca este treaba patronului si ca doar el decide daca si cand se va deschide.cand am rugat sa imi dea o un nr.de telefon sau sa imi spuna cum pot discuta cu acesta toata lumea a spus ca nu stie.imi pare foarte ciudat asa ca voi merge sa reziliez contractul in instanta si sa pot intra cu executor in depozit...cu toate ca am inteles ca s-a venit noaptea cu tir si tractor cu remorca si s-a luat totul de acolo
Mita
ana28b
Buna ziua,
In anul 2005 am aboslvit facultatea. In facultatea respectiva este un profesor care ia mita pt fiecare examen 100 de euro pt fiecare ... (vezi toată discuția)