avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare autoturism parcat pe proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare autoturism parcat pe proprietate privata

As dori sa stiu daca este legal sa blochez un autoturism care a parcat pe un loc de parcare (proprietate privata, a fost cumparat si detin contract de vanzare cumparare pe el), avand in vedere ca el este semnalizat cu parcarea interzisa si eventual pot pune chiar si atentionare cu blocarea autoturismului.

Daca nu se poate face acest lucru imi puteti spune cum pot proceda atunci cand acel loc este ocupat fara sa fie lasat un numar de telefon.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gexxe , utilizator 09:16, 23 Noiembrie 2016
Inteleg ca locurile sunt ale primariei ; cum doriti sa protejati proprietatea primariei?
Sunt locuri marcate si semnalizate corespunzator?Daca nu ,acele masini sunt stationate pe domeniul public .
AP sa clarifice situatiatia terenului deoarece banuiesc ca blocul nu este asezat pe acel teren .
Va rog faceti o expunere pe larg a problemei .
Pompieri solicita pastrarea anumitei distante pana la constructiile de locuit ...
Puteți chema Poliția Locala.Va fi identificat proprietarul autovehiculului va primi o invitatie iar daca nu se va prezenta i se va intocmi un proces-verbal contraventional cu avertisment sau amendă in lipsă.Autovehiculul nu poate fi blocat dau ridicat.
Atât poate face politia.
Buna ziua,
Nu sunt avocat, dar unele din solutiile prezentate mai sus mi se par aberante. Cum sa chemati in judecata pe cei care parcheaza ilegal pe proprietatea dumneavoastra? O sa chemati in judecata 50+ de persoane lunar? Da, puteti chema politia, dar ar trebui sa stati de paza acolo. V-as recomanda sa folositi lantul sau sa instalati niste stalpi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementari parcare subterana privata amnine amnine Buna ziua, As vrea sa stiu ce cadru legal exista ca sa ne putem defini un regulament intern pt. o parcare subterana unde proprietarii anumitor ... (vezi toată discuția)
Parcare ilegalã pe proprietate privatã Relu2011 Relu2011 Bună seara. Locuiesc în municipiul Iaşi şi am următoarea problemă: deţin un loc de parcare (aflat în curtea blocului unde locuiesc) şi un garaj ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, aş dori să ştiu dacă am voie să parchez în ... erik1 erik1 Bună ziua, aş dori să ştiu dacă am voie să parchez în fața garajului per sonal unde şi pe jos ş lângă automobil se poate cu alt automobil ... (vezi toată discuția)