avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator(i)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator(i)

Buna ziua

Ne confruntam cu o situatie inedita. In urma unor conflicte intre administratora asociatiei noastre si un membru al comitetului executiv, aceasta ne-a solicitat sa nu mai presteze serviciile aferente pentru scara respectiva (la care de altfel si locuieste).
In situatia data nu stim cum sa procedam. Scara respectiva poate angaja un administrator suplimentar?
Situatia este cu atat mai delicata cu cat administratora respectiva este eficienta si-si face bine treaba, iar respectivul membru in comitet este un fost presedinte al asociatiei care a facut multe tampenii din nestiinta.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 17:16, 28 Aprilie 2016
@adriantot : in blocul nostru cutuma a fost ca fiecare scara sa dea cate un mebru in comitetul executiv. vine din perioada straveche a responsabililor de scara. si sincer mi se pare corect. eu nu am de unde sa stiu ce probleme au cei de la scara 1, stand la scara 4
@ynocentta : unii da, unii nu. suntem intr-un raport fragil, 3 suntem noi (presedinta, vicepresedinta si eu), 4 sunt vechi de cand blocul, au fost prin mai toate administratiile pana acum.
Dar aici avem situatia asta particulara cand acest membru al CE reclama niste fapte pe care le-a facut chiar el cand era presedinte. Pentru mine e o chestie putin cam schizoida si nu pot sa spun ca nu ma enerveaza sa-i explic unui om de 2 luni, ca banii pe care nu-i regaseste in fondul de reparatii i-a cheltuit chiar el in cei doi ani de mandat. Adica nu stiu, mie mi se pare frustrant, sa repari liftul, sa construiesti rampa pentru scara de la intrare si acum sa intrebi, "nu se putea fara, erau chiar urgente?". Pai eu de unde sa stiu, ca nu eram membru... Trebuia sa-ti pui intrebarile astea atunci, nu sa ni le pui noua acum. Mai ales ca nu noi locuim la acea scara.
Cred ca trebuie sa abordati o tactica aparte si sa incercati fie sa-i ignorati intrebarile, fie sa continuati sa-i raspundeti cu calm, pentru ca pana la urma se va linisti.

Daca va face bine, pot sa va spun ca mai in fiecare asociatie exista cate un Gica contra care deturneaza sedintele de comitet sau AG, iar daca cel care conduce aceste intruniri nu este suficient de atent sau stapan pe el, se va lasa dus de val si respectivul manipulator isi va atinge scopul - haosul - dincolo de care nu se mai vede si nu se mai poate face nimic
@Adriantot

Cand am scris de 50+1 din C..E. i-au deciziile m-am referit la decizia de suspendare a contractului adm.
Iar acel membru recalcitrant care dorea suspendarea contratului adm. nu poate face nimic de unul singur , iar cand am spus de schimbare se poate citi mai sus că am scris că cei care l-au ales trebuie să-l și demită .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia unui membru din comitet cfelicia cfelicia Va rog sa-mi spuneti daca s-a procedat corect: Vicepresedintele asociatiei de proprietari si-a dat demisia Comitetul executiv a desemnat in locul acestuia un ... (vezi toată discuția)
Demisie din comitet ContSters122354 ContSters122354 BUN GASIT, Pt demitere din comitet se face cerere scrisa ,sau pur si simplu demisionezi? Ca si reprezentant de scara am fost propusa sa fac parte din ... (vezi toată discuția)