avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Suma nedecontata la banca de catre comerciant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Suma nedecontata la banca de catre comerciant

Salutare. Acum vreo doua saptamani m-am trezit in cont cu o suma de bani, nestiind de unde provine am sunat la banca sa ma lamureasca dar nu am primit nici un raspuns clar. Astazi in data de 05.05 am descoperit ca mi-a fost retrasa o suma de bani in valoare de 100 de lei si am ramas si cu contul pe minus. Cea din callcenter a incercat sa ma lamureasca ca defapt comerciantul nu a retras suma de bani si banii au fost deblocati automat de catre banca, ulterior s-au trezit ca vor banii si au facut retragerea. Mi se pare total aiurea ce s-a intamplat mai ales ca eu acum am ramas fara nici un ban si sunt nevoit sa fac foamea. Ce as putea face in cazul acesta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: costinmike , utilizator 21:56, 9 Mai 2016
Este vorba despre mareata banca ING... Am facut o reclamatie pe facebook si am fost sunat de catre un reprezentant. In principal nu prea am fost lamurit, doar ca ei au dat vina pe comerciant. In final am cazut deacord sa imi stearga contul de pe minus sa il aduca pe zero... macar sunt doar sarac nu si dator. Din pacate locuiesc intro zona de sat si nu am posibilitatea sa-mi gasesc un servici si pentru mine chiar conteaza 100 de lei. Nu stiu ce sa va sfatuiesc in cazul in care patiti ca mine. Sanatate
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata din cont bancar neautorizata colyro colyro Buna seara Ma aflu in ipostaza in care nu stiu cum sa reactionez. In urma cu putin timp am cumparat produse de la emag cu cardul si pe unele le am ... (vezi toată discuția)
Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)
Debitare card sodexo fara acordul meu Luca0610 Luca0610 Buna ziua, Pe data de 26.10.2017 am facut cumparaturi care au fost achitate cu card sodexoin valoare de 57ron. Pe data de 11.01.2018 banca de care apartinea ... (vezi toată discuția)