avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Limita maximă de plată pe lună (sulta)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Limita maximă de plată pe lună (sulta)

Este foarte probabil ca eu să am de plătit o sultă fratelui meu în următoarea perioadă. Care este limita maximă de plată pe lună pentru o persoană care are un venit de 1200-1500 net? Căci bănuiesc că legea a prevăzut că persoana datoare să poată şi trăi din ceva...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:18, 17 Mai 2016
Dvs nici n-ati facut partajul cu fratele si vb de sulta ?
Dacă fratele meu face câteva demersuri juridice şi mă pune să plătesc sultă, chirie îmi creează o foarte gravă problemă.
Dacă fac un împrumut la o bancă e posibil să fie şi mai rău pe termen lung.
Nu are cum sa va ceara chirie ca stati in cota dvs si nici nu il impiedicati sa stea acolo pt a-i plati despagubiri.
Aveti timp sa strangeti bani pana se hotaraste el sa ceara partajul.
Cereti si dvs partajul pt casa matusii si cu banii pe jumatate din ap, ii dati sulta pt sfertul lui de ap.

Nu mai deschideti subiecte noi in care sa prezentati partial o problema.
Nu e nici in avantajul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza daca cel care trebuie sa plateasca sulta refuza?? Gyna Gyna Chiar acum sunt dupa o disputa telefonica aprinsa cu fostul sot , un pachet de nervi.M-am saturat de toate mojiciile lui si refuza categoric un partaj amiabil ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara contract de ipoteca imobiliara sau mobiliara? brandon5 brandon5 Buna ziua. Am semnat in anul 2008 un contract de credit pentru nevoi personale si un card de credit, fara garantii imobiliare sau mobiliare. In ... (vezi toată discuția)
Se impoziteaza sulta? Geta_Roxana Geta_Roxana Buna ziua, am o nelamurire: sulta obtinuta dintr-un partaj de bunuri se impoziteaza? Daca da, cu ce procent? In anii anteriori (din ce am citit pe forum) am ... (vezi toată discuția)