asakura a scris:
sefa ... a zis ca nicio colega nu vrea sa lucreze cu ea, deoarece acapareaza toti clientii. Vreau sa mentionez ca sotia lucreaza intr-o farmacie de patru ani
Ori intru eu prea rar în farmacii ori ... nu prea realizez ce inseamna "a acapara toţi clienţii" dintr-o farmacie.
Pe mine m-ar "acapara" o faţă zâmbitoare, o privire blândă, o voce caldă etc. Mai ales dacă ar fi prin preajmă şi alte ... acrituri. Alegerea ar fi garantată. Instinctiv.
sefii o s-o creada pe ea nu pe sotie.
Depinde. Dacă lasaţi să se strângă vreo 2-3 referate, probabil că da. Dacă răspundeţi cum se cuvine celui dintai, mă îndoiesc.
cu decizia in mana sa ne prezentam la un avocat
Mda. Adevărul este că îmi vine câteodată să scriu pe uşa biroului: cameră de gardă/spital de urgenţă :) Fiindcă oamenii ajung la noi în ultima clipă, deşi multe s-ar fi putut rezolva pe parcurs. Poate ar fi mai bine să preveniţi. Să nu lăsaţi să se ajungă la o decizie. Să aflaţi cum se poate preîntâmpina (măsurile de precauţie depind de amănuntele fiecărui caz in parte, nu există ...reţeţă). Spre pildă, salariatul poate fi asistat de avocat la cercetarea disciplinară.