avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile angajatului

Buna ziua. As vrea si eu un sfat , pentru o problema putin mai ciudata. Toata viata am considerat ca daca la locul de munca iti faci treaba asa cum trebuie, poti sa ai pretentii la un salariu mai bun, la o avansare sau la respect din partea sefillor. Sotia mea gandeste lafel ca mine, si pe unde a lucrat a incercat sa-si faca treaba. Astazi a venit de la servici suparata , pentru ca sefa ei i-a spus sa plece, adia sa-si dea demisia. Cand a intrebat-o de ce , a zis ca nicio colega nu vrea sa lucreze cu ea, deoarece , acapareaza toti clienti . Vreau sa mentionez ca sotia lucreaza intr-o farmacie de patru ani cu contract pe perioada nedeterminata, fiind cea mai veche. Teoretic nu au motiv sa o dea afara, dar daca sefa ii face referate atunci se schimba problema, deoarece sefii o s-o creada pe ea nu pe sotie.Eu am sfatuit-o sa ramana si in momentul cand o s-o dea afara , cu decizia in mana sa ne prezentam la un avocat si sa-i dam in judecata. Asta as dorii sa stiu, daca am sfatuit-o bine sau nu. Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: asakura , utilizator 12:28, 15 Mai 2016
Prevederile legislatiei noastre nu sunt atat de aspre, iar cand amenda aplicata este foarte mare este anulata de catre instanta ...
Problema in marile lanturi de farmacii, este ca banii sunt pe primul plan , iar omul pe ultimul. In general , in farmacii , incearca sa-ti vanda medicamente mai scumpe in detrimentul altora mai ieftine si cu aceiasi substanta activa. Clientii au observat lucrul acesta si de aceia o prefera pe sotie. De acea incearca s-o faca sa numai fie nr.1 la vanzari, deoarece atata tim cat e nr.1 cei de la centru nu-i vor interesa barfele colegelor si referatele sefei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o intrebare-problema, lucrez la o agenție de pariuri/aparate, ... Antos30 Antos30 Buna ziua! Am o intrebare-problema, lucrez la o agenție de pariuri/aparate, cu contract de munca de aproximativ 4-5 luni, azi au hotărât șefii cei mai mari ... (vezi toată discuția)
Rezolvare penala conflict munca lilimagureanu lilimagureanu Lucrez intr-o companie foarte importanta ca redactor sef. Am fost informat joi, ca pana mari (ieri), sa iau o decizie daca vreau sa plec din companie de buna ... (vezi toată discuția)
Demisie prin amenintare - ajutor!!!!! ildyt ildyt BUNA SEARA, Lucrez intrun lant farmaceutic,iar azi am fost asteptata la servici de sefi cu demisia scrisa pe masa cu data de azi si intimadata sa-l semnez. ... (vezi toată discuția)