Buna ziua. As vrea si eu un sfat , pentru o problema putin mai ciudata. Toata viata am considerat ca daca la locul de munca iti faci treaba asa cum trebuie, poti sa ai pretentii la un salariu mai bun, la o avansare sau la respect din partea sefillor. Sotia mea gandeste lafel ca mine, si pe unde a lucrat a incercat sa-si faca treaba. Astazi a venit de la servici suparata , pentru ca sefa ei i-a spus sa plece, adia sa-si dea demisia. Cand a intrebat-o de ce , a zis ca nicio colega nu vrea sa lucreze cu ea, deoarece , acapareaza toti clienti . Vreau sa mentionez ca sotia lucreaza intr-o farmacie de patru ani cu contract pe perioada nedeterminata, fiind cea mai veche. Teoretic nu au motiv sa o dea afara, dar daca sefa ii face referate atunci se schimba problema, deoarece sefii o s-o creada pe ea nu pe sotie.Eu am sfatuit-o sa ramana si in momentul cand o s-o dea afara , cu decizia in mana sa ne prezentam la un avocat si sa-i dam in judecata. Asta as dorii sa stiu, daca am sfatuit-o bine sau nu. Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
Problema in marile lanturi de farmacii, este ca banii sunt pe primul plan , iar omul pe ultimul. In general , in farmacii , incearca sa-ti vanda medicamente mai scumpe in detrimentul altora mai ieftine si cu aceiasi substanta activa. Clientii au observat lucrul acesta si de aceia o prefera pe sotie. De acea incearca s-o faca sa numai fie nr.1 la vanzari, deoarece atata tim cat e nr.1 cei de la centru nu-i vor interesa barfele colegelor si referatele sefei.