avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim pe economie

Sa marit sal minim pe economie,angajatorul nu a facut nimic in acest sens ,nu ne-a adus nimic la cunostinta ceva scris act aditional ...... ce este de facut in acest aspect. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 15 Mai 2016
Nu il poate sanctiona dar poate dispune masuri in acest sens, astfel incat anagajatorii "uituci" sau cei care nu cunosc legislatia, isi vor aduce aminte de respectarea obligatiilor legale.
Asta este altceva ... dar salariatul asteapta ca ITM-ul sa-l si sanctioneze si consider ca trebuia sa-i mentionez si acest aspect, de aceea am completat raspunsul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrijitoare la o gradinita darkside darkside Se poate ca o persoana care lucreaza ca ingrijitoare la o gradinita sa aiba salariu de incadrare de 675 lei si in ciuda faptului ca ar trebui sa aiba spor de ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut pe economie la firmele particulare samuraro samuraro as dori sa stiu daca si firmele particulare sunt obligate sa mareasca salariul minim brut pe economie din 2015, cel de 1050 lei. (vezi toată discuția)
Noul salariu minim pe economie LongJohn LongJohn Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, noul salariu minim este aplicabil pentru toti angajatii, inclusiv pentru cei care activeaza in domeniul privat? Am o ... (vezi toată discuția)