avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... PROTEST IMPOTRIVA TENTATIVEI DE UNIFICARE A ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

PROTEST IMPOTRIVA TENTATIVEI DE UNIFICARE A PROFESIILOR JURIDICE

Protestez impotriva acestor aberante propuneri conform carora ar trebui ca cele doua profesii (cea de avocat si cea de consilier juridic) sa se uneasca!

Cel mai recent răspuns: Costinescu2003 , utilizator 19:27, 23 Aprilie 2006
:">Bravos Natiune , ceva cu siguranta se va intampla insa , din "zvonistica" nu mai devreme de vara anului 2006 .
Mai mult decat atat , o serie din "colegii" avocati sustin ideea unificarii profesiilor respectiv a corpurilor profesionale sub o singura "umbrela" realizand ca avem nevoie unii de altii in lupta concurentiala cu marile case de avocatura din UE , ADEVARATUL RAZBOI CONCURENTIAL E IN AFARA ROMANIEI SI NU IN INTERIORUL EI .
Cei care protesteaza sunt de regula persoanele refractare la schimbari si care , de mai bine de zece ani ( ma refer la Legea nr.36/1995 respectiv Legea nr.51/1995 ) pun diferite piedici in reformarea intregului sistem juridic romanesc asa numitii dinozauri sau mamuti .

E 1 DECEMBRIE asa ca , urez tuturor juristilor (judecatori , magistrati-asistenti , procurori , notari , avocati , consilieri juridici , executori judecatoresti , grefieri precum si tuturor si absolventilor de drept care nu profeseaza ) din Romania , LA MULTI ANI !

Sa auzim numai de bine .
Sa dea dumnezeu ca legislatia sa fie adaptata la UE si, fratilor este loc pentru toti, sa nu se mai sperie "" Maestri"" . LA MULTI ANI !

X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2008
Zeno Daniel Sustac, Avocat
Trei mesaje eu am scris
Si nu pentru ca-s jurist
Avocat eu ma numesc
Si atat.......nu e cam trist?

Sub anonimat eu stau
Si ma simt in siguranta
Ca lumea nu va cunoaste
Ca nu stiu ce-i o instanta.
bravo, dragute rime
poate n-ar fi rau sa propunem cenaclul Avocatnet, categoria pamflet

Alte discuții în legătură

Consilier juridic - admitere barou 2013 ecaterinagherman ecaterinagherman Sunt inscris in Colegiul Consilierilor juridici ca si consilier juridic definitiv, dar nu am dat examen de definitivat, intrucat, in 2005, legea nu prevedea ... (vezi toată discuția)
Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)