avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz eliberare procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz eliberare procura

Buna seara ,sunt singura la parinti.Au 87si 86 de ani si am dorit de comun acord sa facem o procura prin care sa ii reprezint avand in vedere ca eu ma ocup de toate platile sau depunere -retragere cont bancar (la banca am imputernicire)Am nevoie de o hartie prin care dansii sa nu semneze acte de instrainare a bunurilor..tata are cert handicap .gr.1 iar mama dementa.Avem o relatie foarte buna numai ca am gasit o parte din acte prin casa si mi-au spus ca le-au fost cerute de rude.va rog sa ma ajutati,Nu vreau sa fac acte prin care sa devin acumproprietara bunurilor avand in vedere ca nu mai am frati.Multumesc
Cel mai recent răspuns: maria1956 , utilizator 16:39, 25 Mai 2016
Va multumesc foarte mult pentru ajutor .Am inteles rudele vor ,,asazisa avere- o casa cu 3cameresi terenul aferent de 400m(dar care nu poate fi vandut de mama fiind mostenire de la parintii tatalui meu0 fara sa sa implice in ingrijirea lor, mizand pe faptul ca sunt batrani si bolnavi. Insa astazi dupa ce SMURD m-a luat pentru a 6-oara de la inceputul anului de pe strada ( imi pierd cunostinta si cad ,cunoscut fiind faptul ca sunt o persoana . cu boli cronice destul de grave si ca reactia medicilor este : iar mai copile te-ai necajit?),ca am uitat de mine,de viata mea pe care am uitat sa o traiesc .va multumesc inca odata ca existati si desi suntem straini ne dati sfaturi ( cele de suflet si legale) pe care chiar daca nu le intelegem imediat ,apoi le intelegem asa cum ni le dati ;utile pentru noi si apoi pentru ceilalti.Cu Respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere sub interdictie hatice_e hatice_e Bunica sufera de dementa,aş dori sa ştiu ce pot face pentru a o pune sub interdictie,mai exact bunica locuieşte la mine de aproximativ 2 ani,bunicul este ... (vezi toată discuția)
Succesiune maria1956 maria1956 Buna seara,sunt in urmatoarea situatie:tatal meu a decedat, mama este bolnava de Alzheimer, dependenta pentru care eu platesc toate cheltuielile privind med.+ ... (vezi toată discuția)
Instrainare proprietate maria1956 maria1956 sunt singura la parinti,insa de la o vreme mama se gandeste sa vanda o parte din suprafata pe care este construita si casa .casa si gradina sunt pe teren ... (vezi toată discuția)