Buna seara ,va rog sa ma ajute cineva in urmatoarea problema juridica:detin un titlul executoriu definitiv, am mers la un exc.jud sa-l puna in aplicare ,acest executor a emis hotararea de executare prin blocarea conturilor debitorului ,dupa doua saptamani din prorpria initiativa executorul suspenda executarea silita din oficiu motivand o aberatie ,eu am contestat aceasta suspendare in istanta la judecatorie care mi-a admis cererea si obliga executorul sa -l execute pe debitor ,executorul refuza motivand ca HJ nu este definitiva ,dar ,conf.ART.274 din legea 53/2003 HJ pronuntate in fond sant executori de drept ,precizez ca in speta mea este vorba de un litigiu de munca ,doresc sa ma ajute cineva va multumesc cu respect
Domnule avocat va mai dau un detaliu foarte important in sentinta civila istanta mentioneaza ca :Anuleaza formele de suspendare a executarii de catre BEJ CU CONSECINTA CONTINUARII EXECUTARII SILITE INCEPUTE ,VA MULTUMESC FOARTE MULT CU RESPECT
Poate face apel conform art.718 NCPC in calitate de apelant-intimat.De motivat nu stiu ce poate motiva, depinde de imprejurarile concrete de fapt si drept ale cauzei.
Va rog sa ma ajute cineva in urmatoarea problema : Care este termenul de apel intr-o sentinta civila emisa de judecatorie???????/ ,mentionez ca legea 62/2011 ART.215 spune ca termenul este de 10 zile,in sentinta este mentionat termenul 30 de zile care este adevarul? va multumesc