avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... anulare cerere de scadere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

anulare cerere de scadere

Buna ziua, as vrea sa ma ajutati.
Mama mea impreuna cu nepoata mea stau cu chirie intr-un apartament intr-un bloc de locuinte. Pana anul trecut in octombrie am stat si eu dar m-am mutat, in perioada respectiva facand cerere de scadere de la cheltuielile de intretinere, si nu a fost nici o problema. De atunci veneam impreuna cu sotul meu de cateva ori pe saptamana in vizita la mama mea, vizita care nu dura mai mult de 1-2 ore, iar vecinii impreuna cu seful de scara au inceput sa zica ca stam 4-5 in apartament si nu se declara, noi fiind doar in trecere. In iunie anul acesta a venit si fratele meu acasa pentru 20 de zile, iar mama l-a trecut la cheltuieli. In luna iulie, mai exact pe data de 4, mama mea impreuna cu fratele meu a fost nevoita sa plece din tara, iar nepoata a mai ramasa in locuinta pana pe data de 6 iulie cand a plecat din localitate si s-a intors pe data de 27 iulie si a plecat din nou pe data de 29iulie, in ziua respectiva cand am iesit din lift impreuna cu nepoata mea, seful de scara a sarit cu gura pe noi k ne-a vazut si nu ia in considerare cererea care am dus-o eu pe data de 21, pentru ele. spunand ca cererea trebuia sa treaca intai pe la el si ca am dus-o prea tarziu.(am ajuns mai tarziu cu respectiva cerere deoarece programul meu de lucru nu imi permitea sa ajung in timpul programului de functionare a asociatiei, iar pe seful de scara nu prea il gasesti pe acasa, preferand barurile). Acum cand s-a afisat lista la intretinere am vazut ca sunt trecute 3 persoane, in apartament nemailocuind nimeni decat un pisoi la care ma duc o data pe zi sa-i dau de mancare. Cand m-am dus la asociatie mi-a aratat cererea mea si scris mare pe ea anulat.
Ce pot face sa contest decizia aceasta?
Va multumesc mult pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 13:34, 14 August 2009
Pai cam asta l-a si deranjat pe seful de scara (din cate am dedus eu) k nu i-am dat lui cererea ci direct la asociatie. administratorului.
multumesc tuturor pentru sfaturi.
I-o puteati da si lui dar numai in copie dupa ce aveati inregistrarea de la Presedinte/Administrator. in cazul acesta ati procedat corect.
Bravo! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator; contestatii... pollet_a pollet_a Bun gasit. Am o problema cu d-l administrator al blocului. Mama mea a decedat din luna august. In garsoniera nu mai locuieste nimeni. Eu merg la 2-3 zile sa ... (vezi toată discuția)
Inca o persoana la intretinere AndreiD1992 AndreiD1992 Buna ziua, as vrea sa stiu si eu cum se introduce de catre administartorul de bloc inca o persoana la intretinere fara a anunta chiriasul/propietarul din ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de proprietari masterflo masterflo Buna seara va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...problema mea arata cam asa: doamna de la asociatia de proprietari (nu sefa de scara, cea care incaseaza ... (vezi toată discuția)