avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs la o decizie definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs la o decizie definitiva si irevocabila

Buna ziua. In urma unui proces, care avea ca tema intrarea in poseseia unui teren ce era de la parinti, judecata facuta cu un consiliu al unei comune, finalul procesului a fost: decizie irevocabila si definitiva. Se poate ataca in instanta? Daca este nevoie de mai multe detalii sa-mi spuneti. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexxa2 , utilizator 15:31, 12 Iunie 2016
Inseamna ca hotararea data este supusa recursului odata cu hotararea instantei de fond.
Constată nulitatea recursului pentru nemotivare în termen ...iar raspunsul asta este la tribunal...primul a fost la judecatorie.
In acest caz, nu mai aveti ce sa faceti , decat daca dovediti ca recursul a fost depus in termen si promovati o contestatie in anulare.
Am inteles. Va multumesc frumos pentru raspunsurile oferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs carmen petrache carmen petrache Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS???? (vezi toată discuția)
Cale de atac extraordinara dxt_morgan dxt_morgan Buna ziua, doresc sa mi ziceti va rog, ce cale de atac mai pot folosi in urm situatie ? Am pierdut custodia minorului, in cauza judecata la judecatorie, ... (vezi toată discuția)
Hotarare civila fara cale de atac andrep andrep La o hotarare civila far cale de atac, pot face cotenstantie in anulare ? sau mai exact pot face ceva pentru anularea hotararii? Multumesc mult! (vezi toată discuția)