Buna ziua,
Sunt medic de familie,pfa,si,in februarie,am incadrat in conditiile legii,un absolvent de scoala postliceala sanitara,din somaj.Am inteles ca,conform art.80 din legea 76/2002,ar trebui sa beneficiez de plata de catre ITM a 1,2 salarii brute minime pe tara timp de un an.In luna martie am primit de la itm o scrisoare in care se spune,citez"referitor la solicitarea dvs nr...din data... de a beneficia de subventie in temeiul art 80 din lg 76/2002 va facem cunoscut ca pana la data prezentei (30.03.2009) fila de buget aferenta anului 2009 nu a fost transmisa institutiei noastre.Imediat ce aceasta ne va fi comunicata,veti fi contactat in vederea acordarii subventiei solicitate in conditiile prevazute de legislatia in vigoare".Dupa cum banuiti,nu am fost contactata de nimeni de atunci.Ce pot face pentru a beneficia totusi de aceasta subventie?Mentionez ca mi-am respectat toate obligatiile privind noul angajat.In plus,exista vreo prevedere legala prin care suma pe care, mi-o datoreaza ITM sa poata fi compensata cu suma pe care trebuie s-o platesc ca impozit anticipat pe 2009 la transa din septembrie in cazul in care la ITM nu sunt bani?
1. Pentru anul de gratie 2009, an de criza, AJOFM nu au primit, de la buget, sume aferente conventiilor incheiate pe Legea 76/2002.
2. Dar, daca conventia dvs. este semnata de directorul executiv al AJOFM trebuie sa primiti banii. Bombardati-i cu telefoane si scrisori pana ii primiti!
S-au pur si simplu sa aiba rabdare pentru ca va primi acesti bani cand vor exista fonduri. Conventiile sunt acordate in functie de data inrgistrarii lor, asa ca daca nu sunt bani nu va primii............ indiferent cat va sta pe la usa directorilor de la AJOFM.
Modificare salariu ???
jax
Am absolvit facultatea (4 ani,zi,studii superioare) in iulie 2008 si din octombrie 2008 m-am angajat,beneficiind de subventie (2 x salariu minim = 2 x 540lei = ... (vezi toată discuția)