avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Informatii stergere din biroul de credit
Discuție deschisă în Executare silită

Informatii stergere din biroul de credit

Buna ziua,
Problema cu care ma confrunt este urmatoarea:
in anul 2013 am fost exec.sil. de catre un BEj
-mi s- a poprit din salar iar la finel anului am achitat cash restul de suma si BEJ-ul mi-a dat pe e-mail incetarea popririi deoarece debitul a fost achitat.
Anul trecut din pura curiozitate mi-am verificat situatia la biroul (ce se ocupa cu inscrierea persoanelor rau platince -cu cifre de le 1-6) si am constatat cu stupoare ca nu mi s-a inchis creditul,deci la 2 ani de la achitare si ca apar si cu cifra 6.
Am sunat al BEJ ,acolo doamna care s-a ocupat ed caz mi-a zis ca era la inceput si ca nu a mai dat la banca pt reactualizare date si ca daca suma era mai mica poate achita.Si nici nu mi-a mai arspuns vreodata la rugaminti.
Creditul a fost de 4000 si eu am achitat aprox. 8000(poprire+cash)
De anul trecut fac cereri peste cereri-BEJ-ul nu mi-a raspuns niciodata, Banca a dat copy paste la ce este in acel birou de inregistrare,inistutiile care se ocupa de BEJ dau din umeri si ma paseaza de colo colo.
Este o situatie disperata deoarece apar cu cifra 6 de 2 ani de zile in conditiile in care eu am achitat si nu am absolut niciun credit la aceasta ora.
Ce pot face?Doar prin avocat se poate rezolva?Nu vreu bani vreau sa dispara datoria si sa ma stearga cu cifra 6 din birou.
Rog suport.
Va multumesc.
Buna ziua! Noi va putem ajuta. 0757051589
Buna ziua! Noi va putem ajuta. 0757051589

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar neplătit neînregistrat în biroul de credit de_pratto de_pratto Buna ziua! am facut un credit ipotecar comun cu fosta mea sotie, de care am divortat, pentru un credit ipotecar in 2013. Nu am mai putut plati si am renuntat ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost executată silit o sumă de bani la trei luni după stingerea datoriei. banii mi s-au returnat, dar am niște întrebări sadrian sadrian Buna ziua. Am avut o executare silita, si suma am achitat-o integral prin poprire pe salariu. Dupa 3 luni de la stingerea datoriei am incasat o suma in contul ... (vezi toată discuția)
Negativ la biroul de credit larisasnake larisasnake Buna ziua!am si eu o problema,am mai multe credite la mai multe banci,iar acum am fost la o banca sa fac refinantare,dar dosarul mea a fost respins deoarece ... (vezi toată discuția)