avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde se pot sesiza probleme grave la anvelopare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde se pot sesiza probleme grave la anvelopare bloc

Buna ziua , locuiesc la etajul patru in bloc cu patru etaje in sectorul 3 , in urma decopertari acoperisului sa distrus HIDROizolatia , aducand la conostiinta constructorului , firma ERBASU , ca in urma decopertari apa de ploaie sa infiltrat in tot apartamentul meu , ajungand si disrugand zugraveala si la apartamentul situat sub mine la etajul trei. Constructorul nu a tinut cont de reclamatiile noastre verbale , a continuat asazisele lucrari de amvelopare / reabilitare a terasei terminindule , si acum apa se infiltreaza din nou prin tavan .
Rog pe toata lumea care m-a poate ajuta cu sugestii privitor la ce organe pot sa m-a adresez pentru a se lua masuri pentru remedierea acestei nenorociri . Mentionez ca reprezentantul firmei subcontractante , care efectueaza lucrarea m-a injurat si scuipat promitadu-mi ca ma arunca dupa bloc , pentru ca eu nu m-a pricep la lucrari de TERMOizolati , e drept nu ma pricep dar i-mi ploua in tot apartamentul .Multumesc tuturor anticipat , pentru orice fel de sugestie.
Primaria lui, Negoita reclamatie in numele aspociatiei de proprietari. La primarie trebuie sa fie dirigintele de santier,persoana care urmareste efectuarea lucrarilor. Dirigintele de santier obligat fortat sa vina sa constate mizeria,dupa care sa se remedieze lucrarea. Cititi cu atentie proiectul care in mod normal ar trebuii sa existe la presedintele de asociatie. Daca nu reclamatii peste tot. Stiu pe cineva care a facut mare tam -tam pe la sect.5 cand era Marean cu Vanghelionul si au rezolvat in parte din reclamatii.
cyan a scris:

nu am auzit pe cineva care sa fie multumit de calitatea lucrarilor executate de firmele "specializate" in anvelopare sau mai bine zis "abonate" la banii europeni!

Pot sa va contrazic
Conteaza mult implicarea partilor,interesul acestora pentru derularea in conditii amiabile a contractului
Chiar daca initial au existat probleme majore reale ridicate de multi proprietari, printr-o implicare concreta a presedintelui de asociatie,sesizarea si implicarea reprezentantilor autoritatilor=primarie,isc,executant ,s-a conditionat receptia finala de respectarea parametrilor tehnici, in final s-a executat o lucrare care nu a ridicat probleme

Sunt si exceptii, nu contest!:) 1, 2.
Buna ziua tuturor .Revin cu problema "unde pot sa sesizez probleme grave la anvelopare bloc " din 18.06.2016 . Am facut demersuri scrise si verbale la Primaria sector 3 ( trei la numar ) la Directia de Investitii si Achizitii - Serviciul Investitii Lucrari Publice din care citez :"din punctul de vedere transmis de catre executant reiese faptul ca pagubele produse vor fi suportate integral de acesta " , a trecut o luna de zile de la primirea acestui raspuns si nu a venit nimeni sa remedieze zugraveala din apartament . M-am gandit sa fac din nou o notificare Primariei sector 3 , prin care sa-i anunt ca voi apela la o firma autorizata in lucrari de refacere zugraveli , care sa-mi faca o evaluare a zugravelilor distruse in apatrtament si in baza unui deviz sa-mi refaca lucrarile de zugraveala , sa-mi emita factura pentru acestea si sa incerc pe cale judecatoreasca sa recuperez cheltuielile cu refacerea zugravelilor .Ce parei aveti ? Mentionez ca sesizari , la care nu ma primit nici un fel de raspuns , am facut si catre : Inspectia de Stat in Constructii , ANPC , firma de constructii ERBASU SA .
Un sfat pentru cei care locuiesc la ultimul etaj la blocurile unde se vor face lucrari de reabilitare termica : INAINTE DE INCEPEREA LUCRARILOR SA INTOCMEASCA UN PROCES VERBAL IMPREUNA CU CONSTRUCTORUL , PRIVITOR LA STAREA APARTAMENTULUI , pentru ca am avut surpriza ca asazisul constructor sa-mi spuna " ca de unde stie el ca urmele de ploaie de pe pereti nu erau de dinaintea inceperi lucrarilor de rebilitare termica .Noroc ca l-am obligat pe un reprezentant al constructorului ( sucontractant al firmei ERBAUSU sa intocmeasca un proces verbal cu distrugerile in urma ploilor cand peretii erau inca uzi iar din tavan inca cadeau picaturi de apa , altfel , cum se sune " eram mancat "
O zi buna tuturor ! .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste pt. reabilitare: vanzatorul sau cumparatorul? costul pentru reabilitare - bloc din sector 3 Mir.Tk Mir.Tk COSTUL PENTRU REABILITAREA BLOCULUI - situat în SECTOR 3 - cine plateste: proprietarul vechi sau proprietarul nou ? Buna ziua, Fiica mea a cumpărat un ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie la casa scarii danutz1978 danutz1978 Buna ziua , Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc care are de mult timp probleme cu hidroizolatia la casa scarii. . Din luna septembrie , cand au inceput ... (vezi toată discuția)
Inundatii dupa reabilitare - cine raspunde ? Vranceanud Vranceanud Buna ziua, locuiesc intr-un bloc de 7 etaje, la etajul 5. In urma reabilitarii proaste, cand ploua foarte tare apartamentul de la etajul 7 este inundat in ... (vezi toată discuția)