avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare societate pentru nedepunerea balntelor la ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare societate pentru nedepunerea balntelor la ORC

Se percep anumite amenzi sau taxe in momentul in care Tribunalul hotareste dizolvarea unei societati com. datorita nedepunerii balantelor contabile la ORC..?
Sau mai bine zis ce risc? urmeaza sa fie procesul in septembrie?
Cel mai recent răspuns: Cosima , utilizator 09:43, 25 August 2009
nimic ..firma a fost infintata ..pentru ca era student si aveam reducere si credeam ca o sa fie de folos... si nu am folosito la nimic ..doar am intocmit actele la inceput de 2 ani cred ...si acum am primit o citatie de la ORC prin care ma anuntza ca in septembrie ..o sa fie proces pentru dizolvarea societatii pentru nedepunerea situatilor financiare...nu am nimic impotriva sa o dizolve ..dar nu asa vrea sa platesc ..impozit sa alte taxe pt ea
Daca nu aveti activitate pe aceasta societate nu aveti nici dari la stat de plata-in cel mai rau caz amenzi pt.nedepunerea in termen a declaratiilor fiscale care trebuiau depuse la administratia financiara dar sa speram ca nu aveti ast ghinion.
In privinta taxelor si tot ceea ce rezulta din lichidarea soc.de catre un judecator delegat al Reg.Com.,nu platiti nimic.
Daca nu aveti nimic impotriva puteti sa nu va prezentati.
Ramane problema impozitului forfetar.
Pentru nedepunerea situatiilor financiare anuale lla ORC , trei ani consecutivi societatea va fi dizolvata .
Daca ati fost citat inseamna c nu ati depus situtiile financiare la ORC. Va trebui s-au sa depuneti situatiile financiare si sa sa depuneti o intampinare. Procesul se poate judeca si i lipsa dvs. oricum veti pati taxele de timbru care nu sunt mari. In caz contrar consecinta va fi dizolvaea societatii dvs.

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa scap de o firma care are de plata impozitului forfetar? choratiu20@yahoo.com choratiu20@yahoo.com As dori sa stiu cum pot sa scap de o firma care nu a avut niciodata activitate de la infiintare(octombrie 2008) in afara variantei de vanzare a firmei pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare limenaria limenaria buna ziua,vreau sa aflu daca o firma imobiliara are ultima inregistrare la registrul comertului in data de 13 10 2008(conform site ului RC) ARE dreptul sa ... (vezi toată discuția)