avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere mostenire

buna ziua sunt din bacau am 31 ani sunt bonlav fac dializa de 3 ani si am o prob care as vrea sa gasesc un raspuns locuiesc in casa bunicilor mei care is decedati de 3 ani a decedat si mama mea iar acum am ceva prob nu e fac mostenirea iar tatal meu vitreg cu fratele meu tot vitreg cer parteaas vrea sa stiu daca tatal meu are dreptul si fratele meu la ceva din casa pt ca fratele meu nu e frate bun tatal meu cand sa luat cu mama mea avea un copil adk pe fratele meu iar mama mea ma avea pe mine nu suntem frati buni as vrea sa stiu incotro sa apuc va multumesc pt intelegere
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:44, 21 Iunie 2016
Nu mai scrieti cu majuscule !.
Dupa ce va deceda sotul mamei, acesta va fi mostenit doar de fiul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - mostenire CManole CManole Bunicul se casatoreste cu bunica, la inceputul anilor 40, casatorie din care ies doi copii, mama si fratele mamei, unchil B. Inainte de casatorie bunicul ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul ambilor soti zoli_nt zoli_nt Acum 5 luni a decedat tatal meu,dupa 4 luni a decedat si mama mea vitrega cu care a fost casatorit 27 de ani. Dupa decesul tatalui meu nu a fost facuta ... (vezi toată discuția)
Succesiune intre frati vitregi victoy0111 victoy0111 In casnicie a venit fiecare cu copilul la pachet. Prima care a decedat este mama mamei mele. Nu s-a facut succesiunea dupa aceasta, La 8 ani dupa, a decedat si ... (vezi toată discuția)