deci A,B,C,D-REPREZENTATI LEGALI
Ulterior sotia lui C a decedat ,s-a facut succesiunea si are ca mostenitori pe fiul C1,nepoata C2A,fiica C3 si inca o fiica din alta casatorie.
deci va trebui sa facem supliment la succesiune pentru C,C2 si sotia lui C.
Apoi partajul succesoral astfel incat sa ramana doar C1 cu cota de 1/4,sa vedem daca reusim sa gasim un notar care sa nu solicite cadastru la partaj,fiind si in criza de timp deoarece nepoata C2A vine doar pentru o saptamana in tara,cam la 2 ani(si nu doreste sa lase procura)
... deoarece nepoata C2A vine doar pentru o saptamana in tara,cam la 2 ani(si nu doreste sa lase procura)
Apoi am trimis o cerere catre OCPI in care am prezentat situatia si mi s-a zis si recomandat o firma care sa faca masuratorile,cadastru,acel plan cadastral trebuie apoi aprobat de comisia locala,apoi de OCPI si in final va aparea cu pozitionare incerta.Costa mai mult ,in jur la 50 mil vechi pt 9,5 ha(nu stiu cel normal,ca sa zic asa,cat ar costa) si dureaza mai mult(o luna si..)
... probabil se va face partaj si eu sa le platesc o sulta(simbolic,in acte).sper doar sa nu fie obliagtoriu de urmat procedura aceea de vanzare intre coproprietari in care sa stea oferta la primarie o luna de zile
o intreaga nebunie cu actele!!
~ final discuție ~