avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poprire pe contul de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poprire pe contul de somaj

Buna ziua !!
Se poate pune poprire pe contul in care intra indemnizatia de somaj?
Am un ajutor de somaj de 600 RON. Banii nu i-am scos din cont de 4 luni. Pot sa am surpriza sa mi se puna sechestru pe ei, in conditiile in care datorez fostului sot o suma de bani si pana sa am somaj, am avut poprire pe salariu ?
Cel mai recent răspuns: Angelsy , utilizator 21:08, 22 Iunie 2016
In acest caz, nu se poate pune poprire pe indemnizatia de somaj.
Am inteles, multumesc mult !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea indemnizatiei de somaj iuliana moraru iuliana moraru Buna ziua! Am si eu o intrebare. Daca sunt in somaj, bancile au dreptul sa puna popriri? Va multumesc? (vezi toată discuția)
Poprire pe ajutorul de somaj adapter adapter Buna ziua. Am 2 intrebari: 1. se poate pune poprire pe ajutorul de somaj, si daca da in ce situatii, pt. ce anume (pensie alimentara, rate banci, etc)? 2. ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatia de somaj justmejustme justmejustme buna ziua. as dori sa stiu daca se poate pune poprire pe indemnizatia de somaj pt sume restante la banca chiar cu decizie de executare silita? care este legea ... (vezi toată discuția)