avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cand poate fi adaugata o persoana la plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cand poate fi adaugata o persoana la plata intretinerii

Am si eu o nelamurire. Parintii mei vin zilnic si stau cam 10 ore. Presedintele vrea sa-i puna la intretinere desi i-am explicat ca ei locuiesc in alta parte si acolo isi platesc la zi cotele la intretinere.

Este drept ce vrea presedintele sau eu am dreptate cand ii spun ca ceea ce face constituie un abuz.

Ce trebuie facut pentru rezolvarea acestei probleme? In acest caz se gasesc toate bonele care sunt angajate sa vada de copii minori. Ar trebui sa fie puse toate bonele la intretinere?
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2016
flori_d, utilizator
Din nou imi cer scuze dar daca ambi parinti stau la dv.10 ore zilnic de cat timp? este logic ca majoritatea consumurilor se efectueaza la dv.in apartament un alt mod de intelegere cu reprezentantii asociatiei ar fi o intelegere intre dv.si parinti sa se scoata o persoana de la locuinta lor deoarece dansi nu locuiesc acolo decat un timp foarte scurt si sa introduceti o persoana la cotele dv.de ce va sfatuiesc asa,deoarece acolo platesc inutil si dv.aici aveti probleme ,asemanarea cu alte situatii gen bone,badiguarzi,ingrijitoare nu este cazul deoarece credetima sunt proprietari dedicati efectuari si tineri evidentelor altor proprietari in lipsa de alte preocupari si pe acestia nu ii infrange nimeni in ambitia de a isi arata dedicatia pentru urmariri sa stiti ca acestia stiu tot ati fi uimit de ce sunt capabili sa faca va rog sa reflectati odata intrat in aceasta hora cu asociatia si daca va si ambitionati veti termina trist si scarbit de ce va inconjoara mai bine alegeti sfatul meu.
"Capul plecat, sabia nu-l taie". Cand o sa scapam de mentalitatea asta? Cine nu vrea sa supere pe nimenea, termina prin a supara pe toata lumea. Forumistul trebuie sa trimita o scrisoare presedintelui, politicoasa, in care sa-i explice, daca acesta nu stie, ce prevede legea si, daca o incalca, urmeaza sa se intalneasca in instanta. Scurt! Dupa care depunerea cererii la judecatorie. Cand presedintele va primi citatia, o sa-si schimbe atitudinea.
Bineinteles, am presupus ca forumistul a descris situatia reala, si parintii "nu mai uita", din cand in cand, sa se intoarca acasa pe timpul noptii...
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2016
elga50, moderator
Si Asociatia poate face o sesizare la sectia de care apartine blocul sa sesizeze situatia si pot fi verificate persoanele respective cand intra si cand ies si fiti convins ca vizitatorii stau faptic acolo de mult timp si dupa aceea se pot intalni in instanta.
sa nu exageram: nu se anunta politia si judecatoria ca sta o persoana in plus intr-un apartament. Politia are treaba cand se produce tulburarea ordinii publice. Iar serviciul de evidenta populatiei nu mai este in subordinea politiei.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Renovare apartament, crestere cheltuieli de intretinere ContSters400341 ContSters400341 Buna Ziua, Am cumparat un apartament si am purces la renovarea lui, caci era intr-o stare deplorabila. Am instiintat toti vecini, si seful de scara, cu toti ... (vezi toată discuția)
Persoana trecuta in plus la intretinere annemaria annemaria Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa clarific o problema pe care o am cu asociatia de proprietari de la blocul unde locuiesc. Am avut supriza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o nelamurire.locuiesc la bloc si am o vecina care ... matiuta matiuta Buna ziua Am o nelamurire.Locuiesc la bloc si am o vecina care spune ca locuieste singura,deci este trecuta o singura persoana la intretinere,dar are un baiat ... (vezi toată discuția)