avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal neplatit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal neplatit

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie; sotia este intrata in prenatal si mai are aproape o jumatate de luna daca nu si mai putin pana cand i se termina concediul, iar directoarea de la ea de la servici n-a mai platit cam de vreo 2 luni concediile pe motiv ca CASS nu i-a platit ei; acum treaba ciudata e ca am sunat la cass iar ei mi-au zis ca au fost platite, si doar atat...scurta a fost si doamna ceea. Motivul meu de ingrijorare e ca directoarea asta, a mai furat si alti oameni de la firma nedandu-le salariile asa cum ar trebui. Acum din cate am inteles poate sa minta si cei de la cass, dar nu stiu. Va rog sa imi spune-ti ce as putea face, ca tare mi-e ca o sa opreasca banii fara ca sa pot face prea multe? Si, credeti ca ITM-ul ar fi o solutie? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:13, 4 August 2016
Bun, iar daca doamna nu vrea sa accepte? sa ma iau la harta cu ea? ce sa-i fac? :))
1. Aici nu stiu ce sa va mai spun.

2. Ii spuneti ca vreti sa verificati daca sumele coincid si apoi nsemnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata prenatal Mari39472 Mari39472 Angajatorul nu vrea sa-mi plătească concediul medical și prenatalul pe motiv ca nu își permite , ca doamna contabila merge in reluare , ca de doi ani ei ... (vezi toată discuția)
Plata concediul medical Adrian Pana Adrian Pana Buna ziua, o intrebare la dvs.. Angajatorul nu vrea sa-mi mai plareasca concediul medical pe motiv ca nu mai are bani. Ce solutie legala am ? (vezi toată discuția)
Drepturile salariatului in concediu medical nicoleta17 nicoleta17 Buna dimineata, Sora mea este incepand din luna iunie in concediu medical avand ca diagnostic TBC pulmonar.In luna decembrie societatea la care era angajata a ... (vezi toată discuția)