avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului

Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 iulie 2016, voi beneficia de prelungirea stimuletul de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului? Mentionez ca tatal nu a efectuat o luna de concediu de cresterea copilului pentru ca era dezavantajos din punct de vedere financiar. Cum se procedeaza? Ce acte trebuie sa depun pentru a beneficia de stimulentul de insertie prelungit pana la 3 ani? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 31 Ianuarie 2019
buna ziua!!copilul meu este nascut pe 20 septembrie 2016..pana la varsta de doi ani noi beneficiem de stimulent de insertie..intrebarea mea este ce anume trebuie sa fac pentru al prelungi pana implineste copilul 3 ani??tin sa mentionez ca sotul a mers la munca in acest timp...trebuie reinoite hartiile sau primim stimulentul pana la varsta de 3 ani fara sa facem alte hartii.multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
vali irina, utilizator
Trebuie sa mergeti la AJPIS sa intrebati.
Am si eu un baietel care pe data de 8 iulie 2018 face 2 ani.Cand ar trebui sa incep munca pentru a beneficia de acest stimulent?
Inainte de 8 mai 2018.
Buna ziua rog a ma lamuri si pe mine cineva cu acest stimulent .Fetita mea are varsta de 3 lunite eu nam beneficiat de concediul acela de o luna nam decat alocatia de 200 de lei .pot beneficia de stimuulent .si daca pot ce pasi sa urmez .cei care stiti rog din suflet sa ma andrumati si pe mine

Alte discuții în legătură

Prelungire stimulent de insertie? alinutizka alinutizka Buna! Fetita mea implineste 2 ani in 10 noiembrie, iar eu am renuntat in urma cu un an la indemnizatia de crestere a copilului pt ca m-am intors la munca, ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie GabrielaBancila GabrielaBancila Buna ziua! Copilul meu va implini pe 02.08.2016 2 ani. Am avut cerere initiala CCC de 1 an , m-am intors la servici cand copilul avea 9 luni, beneficiind de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie alin123456789 alin123456789 Buna ziua. Din ce am citit in in modificarile la ordonanta OUG 111/2010 stimulentul de insertie se acorda pana la varsta de 3 ani daca esti deja in plata ... (vezi toată discuția)