buna ziua! in data de 01 08 2014 am intrat cu un camion in zona de actiune a indicatorului de 7,5 tone interzis.... avand santierul in acea zona si mentionez ca nu am avut autorizatie de circulatie zona b in bucuresti... am fost amendat de catre politie cu amenda de 3000 ron....pe care firma a tot promis ca mi.o plateste ....nu mi,a platit.o nici azi..momentan nu mai lucrez la ei....ce pot face ca ei sa.mi plateasca amenda? mentionez ca pe procesul verbal, la mentiune politistul a notat ca sunt obligat de firma sa intru pe acel sector de drum. pe care am semnat.o...va multumesc !
In cazul ca sunt mai multi martori, daca veti deschide actiune in instanta impotriva angajatorului puteti avea o sansa de castig.
Mai simplu era ca toti soferii in cauza sa protestati/ sa anuntati politia, in momentul in care ati primit dispozitie sa nu tineti cont de un semn de circulatie, in conditiile in care carnetul de sofer este individual si daca este suspendat, dvs. ca profesionisti va puteti pierde painea.
Martor p-v
alin2106
O societate de transport este amendata pt incalcarea unor norme.S-au aplicat 3 contraventii din care 2 pentru ca soferul nu a respectat timpul de odihna si ... (vezi toată discuția)