avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire de la bunici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire de la bunici

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat in 1975 bunicul meu a decedat el a avut in propietate 1000.mp.intravilan el a avut 2 copii dupa 1991 sa restituit propietatile matusa mea a obtinut un titlu de propietate pe numele bunicului in titlu de propietate apare si matusa mea ca mostenitoare matusa mea are varsta de 76 de ani in 1994 matusa nu mai tine minte cu ce acte a vandut acel teren pt.ca actualul propietar acum 1 an a cautato acasa sa o duca sa mai semneze niste acte si ca Ii mai da niste banutii dar matusa la refuzat si atunci propietaru ea spus ca asteapta sa moare si se dascurca si fara ea intrebarea ce acte sa facut pe vremea acea si pt.ce semnatura mai are nevoie acest propietar ? am inteles de la matusa ca si la ora actuoala acel teren este inchirieat de o firma Va rog sa ma lamuriti va multumesc cu mult respect
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2016
paris50paris, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:37, 27 Septembrie 2016
O puteti contacta si intreba care este subiectul discutiei. Nimeni altcineva nu va poate lamuri de ce ati fost convocata.
Va rog un sfat astazi a venit din concediu doamna de la registrul agricol am ajuns la dansa la birou si ma Intrebat dumneata nu ai stiut ca matusa a vandut pamantul ? dar doamna parea foarte nervoasa si eam raspuns nu nu am stiut dupa care mea arata istoricul de rol de la spit care zice ca terenurile a fost vandute dar acesta doamna mea vorbit foarte dur dar era si Intrun fel sperieata cand a Inteles ca doresc sa Ii dau In judecata si ca am nevoie de documente si explica la colegele de birou ca semnatura dansei si a directorei de la registrul agricol ziceau ca sant false ca au semnat alcineva In locul lor atat am putut sa Inteleg din spusele acestei doamnei de la registrul agricol si mea zis sa astept acasa ca primesc comunicare Va rog cu respect sa ma lamuriti In aceasta situoatie noul propietar avea obligatia sa se Inregistreze cu terenul cunparat la registrul agricol ? si da ca aveti ideie ce lagatura aveau sanaturile acestor doamne care zicea ca sant false ? astept sfaturi si va multumesc cu respect
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2016
paris50paris, utilizator
Se poate sa mise dea un raspuns ? Va multumesc
Am primit comunicare de la registru agricol misa transmis ca matusa mea mostenitoarea bunicului meu nu apare cu pamant In registrul agicol Va rog sa ma sfatuiti care sant pasii de urmat Va multumesc
Contactati un avocat care sa va ofere asistenta juridica. Numai o persoana specializata careia sa ii puneti la dispozitie toate actele de care dispuneti va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare. buna! tatal meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea ... MMon MMon Buna! Tataul meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea succesorala pt niste terenuri apartinand bunicilor. Fratele acestuia (decedat intre timp ... (vezi toată discuția)
Achizitionare casa fara intabulare in vederea demolarii Brezae Brezae Sunt interesat sa achizitionez o casa batraneasca care nu este intabulata. Intrebarea mea este: Mai este necesara intabularea acesteia, de vreme ce doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Litigiu succesiune IPR IPR Buna ziua, Ma numesc Cristian si am nevoie de cateva sfaturi legat de o succesiune si ligitul familial care a rezultat din acesta. Mai intai vreau sa ... (vezi toată discuția)