avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO in cazul cumulului de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO in cazul cumulului de functii

Suntem societate non/profit (sindicat) si avem angajati care muncesc cu norma intreaga in sistem bugetar (functia de baza) si la noi au CIM cu jumatate de norma (cumul de functii). Spuneti-mi, va rog, daca au peste 15 ani vechime nr. de zile CO este de 25? Si daca CO este platit si de noi si de cei la care au functia de baza? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:37, 19 August 2009
atunci inseamna ca eu am avut noroc ;)
Daca la locul de munca de baza are 25 de zile lucratoare pe an CO, nu este obligatoriu ca la celelalt loc de munca sa aiba tot asa. Depinde de negocierea de la incheierea CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediul de odihna solomcarmendamiela solomcarmendamiela Va rog sa-mi spuneti cate zile de CO are dreptul unangajat. Conf. Contractului unic pe tara stiu ca 21de zile. V-as ruga daca se poate sa-mi spuneti cate zile ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pt.pensionari in activitate valih valih Un profesor pensionar din invatamantul preuniversitar poate beneficia de concediul de odihna si cum se calculeaza? Deasemenea o educatoare care a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna cineva2009 cineva2009 buna ziua As vrea sa stiu cate zile de concediu se acorda pt vechime de 13-14 ani va multumesc (vezi toată discuția)