avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde se introduce recursul conform vechiului Cod de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde se introduce recursul conform vechiului Cod de procedura penala?

unde se introduce recursul conform vechiului Cod de procedura penala, daca hotararea masurii de siguranta e a Curtii de apel?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:36, 12 August 2016
Nu se intelege mare lucru din ce ati vrut sa spuneti, dar... e gresit. Un tribunal polonez nu judeca dupa legile croate.
eu stiu ca am dreptate si de ce dar nu va spun ca e mai amuzant asa :D
... iar o curte poloneza nu judeca un recurs din Croatia, dupa legile poloneze.
Curtea de apel din Italia hotaraste in ce priveste Italia, nu are dreptul sa se amestece in treburile interne ale statului roman.

Dreptul Uniunii Europene şi legătura sa cu dreptul naţional
www.csm1909.ro/csm/linkuri/26_10_2010__35574_ro.doc

Legea 302/2004 privind cooperarea judiciara internationala in materie penala republicata 2011. Lege nr. 302/2004 republicata 2011

s.a.m.d.

Editat 2.1 din Regulament
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2016
Gabriela Mihai, Avocat
Sa lamurim ce se intelege aici prin "treburi interne": trecerea de la VCPP la NCPP este o treaba interna a statului roman. In aceasta treaba nu se pot amesteca italienii.

Faptul ca legile statelor membre trebuie sa fie conforme cu directivele UE nu inseamna ca toate statele membre au aceleasi legi si acelasi sistem de drept. De ex. diferenta intre sistemele de drept din Marea Britanie si sistemele de drept continentale este colosala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Optiuni pentru alta persoana abuzata prin sarlatania psihiatrica eusaisapte eusaisapte 1. dupa ce eu insumi am invins gratie lui Dumnezeu nu mai putin de 3 tentative ale unor asa-zise organe judiciare de a utiliza sistemul judiciar si psihiatria ... (vezi toată discuția)
Crima in italia un-tip un-tip Daca un cetatean roman ucide un al cetatean roman dar totul se petrece in italia,procesul are loc in italia si dupa legile de acolo?ce pedeapsa este pt crima ... (vezi toată discuția)
Ce legi se aplica in cazul unui cetatean italian care se muta in romania? sorynna sorynna Buna ziua, as dori un pic de lumina intr-o situatie tare incalcita. Prietenul meu e italian si divortat. Sentinta judecatoreasca a tribunalului din italia ... (vezi toată discuția)