avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariile compensatorii se pierd dak in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariile compensatorii se pierd dak in timpul preavizului iti gasesti un nou loc de munca

Buna ziua,
Am si eu o intrebare. In cazul unei disponibilizari in urma careea se acorda salarii compensatorii (2 :))), dak iti gasesti de lucru in timpul preavizului si te angajezi cu contract de munca, pierzi aceste salarii compensatorii? dak da, care este situatia in care poti beneficia totusi de acestea? Sa amani angajarea cu o anumita perioada? care ar fi aceasta? Poate pare o intrebare stupida...dar intro tara stupida...iertat sa-mi fie...dar trebuie sa profiti de orice! multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: micaelamicaela , utilizator 22:10, 19 August 2009
Va multumesc tuturor!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi in perioada preavizului de 20 zile gab2006 gab2006 In preavizul de 20 zile acordat pentru desfacerea CIM cu art 65 alin 1 mi se specifica urmatoarele: Art.3 Cu exceptia situatiei prevazute la art.4 din ... (vezi toată discuția)
Pontaj in perioada preavizului Megan Megan BUNA ZIUA! AM FOST IN CIC 2 ANI. CAND AM REVENIT LA SERV PATRONUL MI-A SPUS CA POSTUL PE CARE AM FOST ANGAJATA SE DESFIINTEAZA INCEPAND CU PRIMA MEA ZI DE ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare mihaelaak mihaelaak Buna ziua, In urma cu o saptamana am fost disponibilizata, iar acest lucru mi s-a adus la cunostina cu 2 zile inainte de a intra in previz. Compania nu are ... (vezi toată discuția)