O angajata intra in concediu postnatal insa in aceasta perioada semneaza un acord de incetare CIM cu acordul partilor. Aceasta incetare este legala din moment ce CIM era suspendat de drept?
In opinia mea, probabil ca, cineva i-a sugerat ca este interzis o astfel de incetare pe durata concediului medical. Si in aceste conditii, a promovat actiunea in cauza... este doar o presupunere, pana ce utilizatorul ne da mai multe detalii despre actiunea in instanta.
Au fost niste discutii, cam cum se poarta cu toate angajatele gravide..ea pretinde acum viciu de consimtamant la semnare act
Ideea era ca fiind in postnatal si apoi in CIC nu se poate opera nicio modificare la CIM pana nu revine, cel putin asa inteleg eu ca este legal. Numai ca noi am facut incetarea si acum o contesta...Vroiam sa stiu daca avem vreo sansa in instanta
Multumesc
dol, violenta.
stim ca e greu de demonstrat vicierea consimtamantului, dar au existat sentinte in acest sens si au anulate acte. Mai mult situatia e delicata avand in vedere ca era gravida/ lauza instantele protejeaza mamele.
Daca aveti vreun sfat sau vreo parere v-as fi recunoscatoare
multumesc
Intrucat , violenta mi se pare un motiv absurd de invocat in speta avand in vedere ca era gravida persoana in cauza. Mai degraba se invoca dolul, care constă în inducerea în eroare a unei persoane, prin mijloace viclene, pentru a o determina să încheie un anumit act juridic.