avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical cu probleme
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical cu probleme

In timpul concediului medical am plecat din tara si m-au depistat. Este vorba de o fractura la picior, anuntat ca accident pe drumul spre serviciu. M-au cautat acasa pt ancheta, apoi am plecat din tara, iar concediul a fost prelungit de ortoped, dupa ce am plecat. Problema este ca aveam programat doua saptamani de concediul de odihana in acest interval (pentru a rezolva niste probleme), cu mult inainte de a avea acest accident, iar seful stia ca in concediu de odihna voi pleca din tara. La ce sa ma astept ? Cum ma pot ~scoate~ ?
Cel mai recent răspuns: ContSters391349 , utilizator 10:04, 29 Iulie 2016
Inteleg ca vreti sa ne spuneti ca nu s-a putut respecta procedura ,declaratie,cercetare,inregistrare ca accident de munca,nici in cazul dvs. ceea ce nu inteleg pana in final ,ati reusit prin demersurile ulterioare sa va fie recunoscut certificatul medical pt accident de munca ,asta ar fi interesant de stiut in contextul problemei ridicate de catre utilizator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire a unui accident de munca silviugabriel silviugabriel buna!am avut un accident de munca saptamana trecuta in urma unei aprinderi de gaze instantanee am fost ars pe fata si pe mana.in principiu nu era declarat nici ... (vezi toată discuția)
Accident (in afara programului de munca) ... bluereapper94 bluereapper94 Buna ziua, Daca am avut un accident (inafara programului de munca) si am primit concediu medical de 3 zile, angajatorul meu are vreo obligatie? Trebuie ... (vezi toată discuția)
În timpul concediului de odihnă mi-am sucit glezna și nu mai ... mitabiciclista mitabiciclista În timpul concediului de odihnă mi-am sucit glezna și nu mai puteam sa pun piciorul în pământ și sa calc.De la urgență camera de garda am primit 5 ... (vezi toată discuția)