avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Aplicare OUG 20/2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Aplicare OUG 20/2016

Cum se calculeaza salariul pentru un functionar public/ inspector grad principal, gradatia 3 salariu de baza 1430 in conditiile in care in aceeasi institutie mai exista un functionar public/inspector tot grad principal, gradatia 5 cu un salariu de baza de 1730? In acest caz oug are aplicabilitate? Se aduce salariatul cu salariul mai mic la acelasi nivel (dupa ce se scade sporul de vechime(diferenta)) si se recalculeaza salariul?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2016
cristina muntean, utilizator
Adica daca eu sunt la vechime 3 si persoana cealalta 5 nu mi se da nimic ca nu avem aceeasi vechime? Mi se pare absurd. Pai asta ar insemna sa mai astept 9 ani sa ajung la gradatia 5.
din pacate asta este raspunsul pe care l-am primit si eu de la resurse umane.... sa treca timpul......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare salariala mela2008 mela2008 Buna ziua. Ma numesc Mihaela S. si lucrez intr-o institutie publica (administratie publica locala - municipiu) incadrata ca functionar public ... (vezi toată discuția)
Incadrare si salarizare sef birou ru - vechime minima 2 ani zgabeata zgabeata in urma promovarii unui concurs, am ocupat functia de sef birou cu o vechime de 2 ani in specialitate. voi fi incadrata consilier superior treapta 1 de ... (vezi toată discuția)
Salariul in urma promovarii in grad profesional kgkg kgkg saptamana aceasta sustin examen de promovare in grad profesional a functionarilor publici. sunt inspector clasa 1 grad Principal treapta 3 gradatia 3, clasa ... (vezi toată discuția)